Gålstads Plåtslageri AB

Vi är ett mellanstort plåtslageri med ett gött gäng och bra sammanhållning. Vi jobbar både åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har 4 anläggningar med fullutrustade plåtslagerier. Dessa ligger i skara, Falköping, Tibro och även Hallsberg. Vad som gör oss starka är att vi är en del av koncernen TJ-tak. Vi har då tillgång till ställningsmontage, kranbilar och även egna snickare när detta behövs. Vi utför alla slags jobb, stora som små.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gålstads Plåtslageri AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Gålstads Plåtslageri AB.

F

Otroligt skickliga!

Otroligt skickliga med en otrolig känsla för årtionden i husen. Från start till färdigt har det varit en bra dialog så det är bara positiva kommentarer från oss i Madängsbro.

– Fredrik (2023-07-04)

K

Ordentligt, snyggt och prisvärt

Två trevliga killar kom hit o installerade nya skorstenar snabbt o bra. Bara positivt. Kan verkligen rekommendera företaget.

– Kenneth (2023-06-20)

F

Byte från papp till plåttak

Vi anlitade Gålstads Plåtslageri för att byta ut ett papptak till ett plåttak med bandtäckning. Vi är väldigt nöjda med resultatet - både vad gäller utseendet på taket och all kontakt med företaget. Vi fick ett gediget och snyggt tak till överenskommet pris.

– Frida (2023-05-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...