K&G Badrum

Bild av företag K&G Badrum
Välkommen till K&G Badrum - Din Partner för Badrumsrenovering och Plattsättning! Skapa ditt drömbadrum och kök med oss Vi är stolta över att presentera K&G Badrum, din pålitliga partner när det gäller badrumsrenovering, plattsättning och inredningslösningar. Med vår passion för design, skicklighet och kvalitet tar vi dina idéer och förvandlar dem till verklighet, steg för steg. Vad vi erbjuder: Badrumsrenovering: Vi tar hand om hela renoveringsprocessen, från rivning till mjukfog. Oavsett om det handlar om att modernisera ett befintligt badrum eller skapa ett helt nytt, så har vi erfarenheten och kompetensen som krävs för att leverera enastående resultat. Vi ser till att varje detalj är perfekt, från golvet till taket. Inredningslösningar: Vårt team av experter hjälper dig att välja de bästa inredningsdetaljerna för ditt badrum eller kök. Vi förstår vikten av både estetik och funktionalitet, och vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en design som passar din smak och livsstil. Plattsättning av kök och hall: Utöver våra badrumsrenoveringar specialiserar vi oss också på plattsättning av kök och hall. Våra skickliga hantverkare ser till att varje platta är perfekt placerad, vilket ger en professionell och varaktig yta som du kommer att älska att visa upp. Vårt team: Vi är inte bara duktiga hantverkare utan också stolta samarbetspartners. För att säkerställa att alla aspekter av ditt projekt hanteras på bästa sätt, samarbetar vi med erfarna rörmokare och elektriker. Alla våra samarbetspartners har de nödvändiga behörigheterna och kompetensen för att utföra sina uppdrag på ett säkert och effektivt sätt. Vad som skiljer oss åt: Kompetens: Vårt team består av skickliga yrkesmän med lång erfarenhet inom renovering och plattsättning. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Kvalitet: Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på vårt arbete eller de material vi använder. Vi använder oss av de bästa produkterna för att säkerställa varaktiga resultat. Punktlighet: Vi förstår värdet av tid och strävar alltid efter att hålla våra tidsramar utan att kompromissa med kvaliteten. Kontakta oss: Kestas Gumbis 076-090 62 02 k.gumbis80@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som K&G Badrum har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för K&G Badrum.

T

Ta bort kakel och eventuellt spackla så det blir j

Trevlig hantverkare. Lugn och proffsig.

– Torbjörn (2023-09-18)

F

Totalrenovering badrum

Kestas totalrenoverade vårt badrum. Vi är väldigt nöjda, Mycket trevlig och noggrann. Kestas var lyhörd för både önskemål och eventuella ändringar, arbetade flitigt under hela tiden projektet pågick. Vi blev väldigt nöjda med resultatet. Jag kommer anlita Kestas när vi skall renovera vår gästtoalett framöver.

– Fredrik (2023-08-24)

V

Plattsättning

Vi anlitade K&G Badrum för att lägga kakel i köket, arbetet var väldigt bra gjort och vi är mycket nöjda med våra fina väggar. Kommer anlita Kestas för renovering av badrum inom kort. Kan absolut rekommendera K&G Badrum.

– Valentina (2023-08-14)

E

Badrumsrenovering

Kestas har gjort mitt badrum och jag blev mycket nöjd! Han kaklar med precision och resultatet blev fantastiskt. Det har nu gått 1,5 år sedan dess och det ser fortfarande nytt ut. Han är noggrann, snabb, effektiv, håller tider och levererar alltid bästa resultat. Jag ger mina starkaste rekommendationer att använda Kestas som entreprenör.

– Eleonora (2023-07-22)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt