Matteus Bygg AB

Bild av företag Matteus Bygg AB

Välkommen till Matteus Bygg - din pålitliga byggfirma i Uppsala och Västmanland! Vi är specialiserade på att erbjuda högkvalitativa byggtjänster till våra kunder, oavsett om det handlar om badrumsrenovering, köksrenovering, takrenovering, golvläggning, montering av solceller, fönster & dörrar eller platsbyggda möbler. Vi vet att varje byggprojekt är unikt och vi anpassar vårt arbete efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team består av erfarna yrkesmän som har stor kunskap inom sin specialitet och som alltid arbetar med stort engagemang och noggrannhet.

info@matteusbygg.se 076-059 09 22 www.matteusbygg.se

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Matteus Bygg AB.

G

Köksrenovering. Väggar, kakelsättning, golv och nytt kök.

Matteus gjorde ett otroligt bra jobb! Noggrant och på utsatt tid. Köket blev väldigt fint med hela nya fina väggar, ett nytt förstärkt golv och nytt kakel. Upphängning av nya stommar samt montering av diskbänk och vitvaror. Kommer anlita de igen när det är dags för nästa projekt!

– GUNNAR (2020-01-07)

I

Helrenoverade källarrum till toppskick

Vårt hus hade en kall matkällare med betongväggar som vi inte hade användning för. Mateus Bygg hade goda idéer, och gjorde ett gediget grundarbete: satte stålreglar mot väggarna och blå platon på golvet, ljudisolerade taket med mineralull. Sedan inredde de med dimbara spotlights, ekgolv med ventilerande lister och vitmålade gipsväggar. Femtio år gamla fönster och dörr renoverades också till nyskick. Nu är rummet ett fint gästsovrum. De jobbade alla dagar heltid tills jobbet var klart på utsatt tid - inte som andra firmor som börjar och sen gör andra jobb mellan och låter en vänta. Fakturan stämde med offerten. Öppen kommunikation och lyssnade på funderingar och feedback hela vägen. Jag skulle givetvis anlita Mateus Bygg igen.

– INGRID (2019-10-30)

F

Källare fönster bytte Firaz Hasanefatte

Hej ! Bra jobbad.

– FIRAZ (2019-08-30)

K

taklist

suvurän kille

– K (2019-02-14)

K

Byte av hängränna

Snabbt respons. Fixade problemet med hängrännan snabbt på ett bra sätt till en rimlig kostnad.

– KRISTINA (2016-08-21)

Kontakt