Pierres snickeri Landvetter

Bild av företag Pierres snickeri Landvetter

Välkommen till Pierre´s Snickeri!! Pierre´s snickeri är ett nystartat bolag som startats av personer som verkat i branschen under många år och som brinner för hantverk med hög kvalitet! Vi har många års erfarenhet både inom projektledning, konsultation och byggnation. Vi fokuserar först och främst på att leverera god service till kunden. Vi är flexibla, lösningsorienterade och måna om att leverera det bästa resultatet på så kort tid som möjligt. Låt oss hjälpa dig att få ditt projekt att bli ett lyckat projekt! Kontakt: E-post info@pierressnickeri.se Telefon: 073-526 80 21

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Pierres snickeri Landvetter har utfört.

Snyggt staket som ramar in hela tomten.

Trapprenovering, nytt räcke och ledstång.

Smidesljusstake

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Pierres snickeri Landvetter.

U

Vindslucka och golv på vinden

Pierre har varit hos mig, jag fick hjälp att installera en vindslucka och även ett trägolv på vinden för att kunna underlätta framtida jobb på vinden. Han får topp poäng!

– Urban (2024-01-23)

L

Fönsterbyte och trösklar

Pierres snickeri" i Landvetter utförde fönsterbyte och finsnickeri i vår privatbostad i december 2023. Tydlig offert, väldigt bra kommunikation samt noggrant och snyggt utfört arbete i kombination med egna idéer har gjort oss väldigt väldigt nöjda. Vi rekommenderar verkligen detta företag!

– Lena Dackehed (2024-01-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt