VILLABODAL AB

Bild av företag VILLABODAL AB

Villabodal AB är idag Dalarnas mest rekommenderade bolag i sin bransch! Marknadsledande Villabodal AB är en teknisk konsultverksamhet inom fuktskyddsentreprenader, dränering, enskilt avlopp, trädgårdsarkitektur & marksten. Företagets källarhus entreprenad med ny teknik inom isolering och dränering har blivit en stor succé över hela Dalarna. Officiell samarbetspartner med Sundolitt AB och S:t Eriks marksten. Tilldelad utmärkelsen UC Nordiskt tillväxtbolag och länets företagare innebär att Villabodal idag kan stoltsera sig med att vara ett av de högst rekommenderade bolagen inom sin bransch i Sverige.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VILLABODAL AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VILLABODAL AB.

T

STORT tack till Villabodal!

Vi kan inte mer än säga STORT tack till Villabodal! De har nu dränerat, isolerat och bytt vatten/avlopp hos oss. Vi har under hela processen känt oss så trygga och väl omhändertagna av Villabodal. Villabodal är ett fantastiskt företag som verkligen sätter kunden i centrum och skräddarsyr alla projekt utifrån vad huset har för fuktproblematik och behov. De tänker alltid utanför boxen. Ingenting är omöjligt för dom. Inte nog med det har de fantastiska grävare som gör ett otroligt bra arbete och är välutbildade inom detta område. De arbetar med stor noggrannhet, precision och resultatet är verkligen kvalité från start till återställning! Under arbetets gång så tog alltid Grävare Kalle och Grävtekniker Daniel beslut utifrån vad som blir bästa lösningen för vårt hus när de var här. Det blev även extra grävning då avloppet var längre bort än förväntat. Detta var ingenting vi behövde betala extra för utan de har fast pris. De gjorde helt enkelt mer än förväntat. Utöver grävteamet så måste jag säga att det alltid är ett otroligt gott bemötande från alla som jobbar på Villabodal. Andreas och Filip som är otroligt kunniga, trevliga, ödmjuka och lösningsorienterade. Ekonomi som också har ett fantastiskt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Villabodal! Vi skulle inte tveka en sekund över att anlita dom igen.

– Toni (2023-09-28)

E

Rekommenderar varmt att lämna problemen i deras händer, Mycket nöjd.

Det bästa av omhändertagande från offert till slutförande och saker som inte ingick åtgärdades av en pragmatisk och kunnig personal utan att min vetskap/påpekan- personerna såg vad som behövdes göras och gjorde utan tvekan detta till min stora förundran och tacksamhet - ett företag som håller mer än de lovar - rekommenderar varmt att lämna problemen i deras händer, Mycket nöjd med allt inte minst med återställandet efter ingreppen runt min fastighet - top of the line - skulle aldrig tveka att anlita dem igen.

– Eva (2023-08-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt