Big Bygg

Bild av företag Big Bygg

BIG BYGG är ett seriöst företag som varmt välkomnar såväl privata kunder som företagskunder inom Göteborg med omnejd. Vi tror påpunktlighet och kvalitet och vill uppfattas som den naturliga, pålitliga och jordnära samarbetspartnern. Vi utför det mesta inom byggnation såsom nybyggnation, ombyggnation och renovering, till humana priser och med en god service. Vara tjänster omfattar, ombyggnad, renovering, montering, inredningsarbeten och tillbyggnad. Vi lämnar gärna ut referenser och referenspersoner på begäran. https://www.instagram.com/big.bygg?igsh=NDM1N2IyeTRodDhi&utm_source=qr

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Big Bygg.

H

Utbyggnad

Vi är riktigt nöjda. Duktiga hantverkare som som var noggranna och detaljorienterade. Kan varmt rekommendera!

– HANNA (2023-03-17)

Renovera murad trappa

.

– Jonas (2022-10-24)

T

Takkupa

Snabbt och korrekt genomförd reparation av projektet

– THOMAS (2022-08-16)

H

Lägga sten på altan

Ett bra företag som arbetade hårt med vårt stenläggningsprojekt på vår gård. Resultatet blev bra och färdig i tid. De lyssnade alltid och kom med förslag när man behövde. Man mötte aldrig negativa attityder utan var alltid serviceinriktade och allt "var möjligt" att göra.

– HAVAL (2016-07-25)

U

Det absolut bästa företag jag har anlitat är Big Bygg vars chef heter Jan Mazer.

Företag är vitt, dvs har F-skatt och betalar alla avgifter enligt svenska regler. De har polska hantverkare varav några talar ganska bra svenska. Det viktigaste enligt min åsikt är att flertalet har "guld" i händerna. Jag har anlitat detta företag under ett stort antal år och kommer aldrig att anlita något annat. Deras hantverkare är väldigt flexibla. Om jag ber en snickare om hjälp med att flytta tunga stenar i min trädgård så är det helt OK. Jag bad om hjälp med att hämta en jättestor jacuzzi som jag köpt på Blockat sent på kvällen. Det var inga problem. Företaget ställde upp med bil och bärhjälp samma kväll. Min dotter fick läckage i sitt hus sent en lördagskväll under stormkväll med ihållande regn. Hon fick hjälp inom en timma. Om jag kan ge ett omdöme på en skala 1 - 5 där 5 är det bästa så skulle jag vilja ge ett omdöme 10.

– ULLA BLOMQVIST (2016-04-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt