Alfons bygger

Bild av företag Alfons bygger

Välkommen till Alfons Bygger! Byggtjänster i Skellefteå Pär: 070-485 45 62

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Alfons bygger har utfört.

Snart är det dags att börja fundera på vårens/sommarens altanbygge! Kontakta Alfons bygger för offert.

Jag tycker altanbyggen är jätteroliga. Som denna, både hjärnan och kreativiteten fick sig verkligen en genomkörare. Blev totalt ca 170 kvm trall. Gillar resultatet om jag får säga det själv😊 #snickareskellefteå #altanbygge #skellefteå #trall

Altan, stomme och reglar

Fick hjälp med en altan, stommen och reglarna. Arbetet var bra. ⭐⭐⭐⭐⭐ 2024-01-20 • WILLIAM •

Projektet med fasadplåt är helt färdigställt.

Några före och efter bilder. 😊 Omdöme från kunden: Byte av husfasad där materialval var plåt. Jag är väldigt nöjd med utförandet. Pär är också en ärlig person som höll sig inom ramen för kostnaden på offerten trots att jobbet tog längre tid än planerat, så inga tråkiga diskussioner om ätor uppstod. Jobbet var inget han hade erfarenhet av men löste problemen på ett smidigt och noggrant sätt och tog inte genvägar. Betyget för honom måste därför bli en 5a.

YRKESBEVISINTYG - BYN

En äldre trapp har fått nya eksteg och sättsteg.

Renovera jämfört med nybygge har verkligen sin charm och tillfredställelse. Att förändra och förbättra med förväntat resultat ger själaro😊 En äldre trapp har fått nya eksteg och sättsteg. Bara en ny rund ledstång i ek som saknas. #snickare #snickareskellefteå #trapprenovering #renovering #alfonsbygger #skelleftea

Badrumsrenovering

#alfonsbygger #snickareskellefteå #badrumsrenovering #klinker #byggfirma

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Alfons bygger.

J

Tetting av tak, reperasjon av pipe og golv

I utgangspunktet skulle han fikse gulv og lekkasje i tak. Det dukker opp noen overraskelser som måtte fikses, som bunnstokk som måtte byttes pga. råte. Gammelt gulv måtte rives og legges nytt. Ny vegg måtte settes opp og isoleres, gammel vegg rives. Det ble endring i planene underveis og Alfons tok utfordringene som dukket opp på strak arm. Han informerte om problemene som dukket opp på en god måte. Han hadde god forståelse for mitt prosjekt og budsjett. Jeg fikk et godt prisoverslag på det som var utgangspunktet og underveis på problemene som oppsto. Oversiktelig faktura med timer, materiell etc. Jeg er meget fornøyd med tjenestene som ble utført av Alfons Bygger og vil gi han 5 i betyg! Jeg vil rekommandere han til andre da han har meget bra fagmessig kunnskap, er effektiv og en problemløser.

– Jan Hansgård (2024-05-31)

P

Rasskydd (ventilation) och trapprenovering

Alfons har senast hjälpt mig med rasskydd (ventilation) och pax fläkt. Tidigare renoverat min trapp och gjort allt snickeriarbete i mitt nya badrum. Är mycket nöjd både med arbete och bemötande.

– Per (2024-02-26)

T

Renovering. Innerdörr, golvläggning, bygga vägg, riva vägg

Fick hjälp att ta bort en vägg och sätta upp en ny. Nytt golv. Jobbar snabbt och effektivt. Prisvärt. Inga problem. Har funderat på att anlita honom igen och kan varmt rekommendera honom till andra som behöver hjälp av en hantverkare. Ps. Första gången jag inte fått en chock när jag fick fakturan från en hantverkare.

– Tobias (2024-02-20)

W

Altan

Fick hjälp med en altan, stommen och reglarna. Arbetet var bra.

– William (2024-01-20)

T

Fasadrenovering

Byte av husfasad där materialval var plåt. Jag är väldigt nöjd med utförandet. Pär är också en ärlig person som höll sig inom ramen för kostnaden på offerten trots att jobbet tog längre tid än planerat, så inga tråkiga diskussioner om ätor uppstod. Jobbet var inget han hade erfarenhet av men löste problemen på ett smidigt och noggrant sätt och tog inte genvägar. Betyget för honom måste därför bli en 5a.

– Torgny (2024-01-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt