SWE Elit EL & IT AB

Bild av företag SWE Elit EL & IT AB

Välkommen till SWE Elit Vår elfirma står för kvalitet, tillgänglighet och kundnöjdhet, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till både privatkunder och företagskunder. Vi förstår vikten av att ha tillförlitlig och säker el i varje hem och företag, och därför arbetar vi hårt för att leverera arbeten som uppfyller dina önskemål. Vårt prissättning är utformad med kundens bästa i åtanke. Vi tror på att erbjuda rimliga priser för våra tjänster, vilket gör oss till ett attraktivt val för den som söker kvalitet till ett rättvist pris. Vårt motto är att alltid sträva efter att få våra kunder nöjda och lämna efter oss en installation som inte bara är funktionell utan även estetiskt tilltalande. Vi gör en mängd olika typer av arbete som omfattar allt från byte och renovering till nyinstallation och underhåll av elinstallationer. Vi täcker alla aspekter av elarbete, inklusive dragning av el, både utomhus och inomhus, installation av kraft och data/fiberkablar, byte av elcentraler, installation av billaddare, och mycket mer. Inget arbete är för stort eller för litet för oss, och vi tar oss an varje uppdrag med samma engagemang för kvalitet och precision!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SWE Elit EL & IT AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SWE Elit EL & IT AB .

L

Utebelysning fungerar ej

Utmärkt jobb

– Lars (2024-03-06)

Hantverkarens svar

Vill säga att det var en ära för att utföra jobbet för er.

U

Elarbete i ombyggt rum

Johan tog sig tid att lyssna in hur vi ville ha uttag och belysning. Kom också med förslag och lösningar som förbättrade våra önskemål avsevärt. Ex. Tända och släcka från olika håll då jag har dåligt mörkerseende. Inga skarvsladdar eller lister för att gömma sladdar. All el är nydragen och har den funktion som vi har behov av. Rummet är på 49 kvm och har 5 fönster.

– Ulla-Britt (2024-02-05)

Hantverkarens svar

Tack, jag hjälper er mer än så när det kommer till vad man behöver.

K

Pålitlig,

Johan håller tider är trevlig och sköter sig bra! Kan rekommendera honom till andra, han är ärlig och pålitlig. Jobbat och anlitat Johan i flera år och det finns inget negativt att säga, han är bra!

– Kjell (2024-01-30)

Hantverkarens svar

Tack, det har varit många trevliga dagar och en ära att jobbat med er.

M

Serviceinriktad

Gillar när en hantverkare är punktlig och noggrann!

– Magnus (2024-01-16)

Hantverkarens svar

Ja det tycker jag med, man ska leva efter vad man själv vill ha ut av en hantverkare.

F

Noggrant och snabbt arbete

En seriös och noggrann elektriker. Lokal företagare som jag varmt rekommenderar.

– Fredrik (2024-01-08)

Hantverkarens svar

Tack, det är en ära att få jobba hos er.

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt