Enexa Entreprenad Ab

Bild av företag Enexa Entreprenad Ab

Enexa Entreprenad AB är en modern totalentreprenad som har utvecklats från familjeföretaget som grundades år 2007. Med hjälp av vår långa erfarenhet och våra starka medarbetare är vi alltid redo för alla utmaningar och är fokuserade på att leverera kompletta och högkvalitativa bygglösningar för både privatpersoner och företag. Från mindre projekt till totala ombyggnader och renoveringar. Tveka inte att kontakta oss redan idag för att boka in ett offertmöte. Ni kan även skicka er projektförfrågan direkt via mail. Mvh Enexa

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Enexa Entreprenad Ab har utfört.

Altaner och uteplats med stenläggning

Tillbyggnader och Attefallshus

Nybyggnation av 2 st Villor och Total ombyggnad

Renovering insida hus

Badrumsrenoveringar

Flera bilder på renoverade badrum

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Enexa Entreprenad Ab .

A

Rekommenderar gärna Enexa.

Vi anlitade Enexa för hel ombyggnad av takfot på en modulent villa, uppsättning av nya hängrännor och stuprör, nedläggning av rör för dagvatten och tätning av läckage intill takfönster. Takfots jobbet var komplicerat. Killarna som gjorde jobbet var kompetenta och trevliga att ha att göra med. Bra info från projektledaren före och medans jobbet pågick. Vi är mycket nöjda med resultatet och rekommenderar gärna Enexa.

– Anders (2024-06-17)

A

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Vi anlitade Enexa Entreprenad för vår badrumsrenovering efter att ha fått tips om dem. Vi är supernöjda! De är noggranna och lösningsorienterade samt höll tiden. Dessutom bra kommunikation både före och under arbetets gång. Vi kan varmt rekommendera Enexa Entreprenad AB!

– Anna (2024-04-08)

K

Uteplats

”Anlitade Enexa för bygge av uteplats med anslutning till balkong. Vill varmt rekommendera dem för sitt tillmötesgående, flexibilitet och effektivitet. Jag är jättenöjd för väl utfört arbete och bra kommunikation under arbetets gång.”

– Klara (2024-03-04)

H

Jag kan varmt rekommendera Enexa AB!

Enexa hjälpte mig att slipa om mitt slitna ekgolv. Efter slipning behandlade de golvet med hårdvaxolja och det blev supersnyggt! Jag är väldigt nöjd med deras arbete som utfördes inom den tidsplan vi hade fastställt. Jag kan varmt rekommendera Enexa AB!

– Hugo (2024-02-13)

E

Renovering

”Jag har anlitat Enexa Entreprenad ett flertal gånger vid renovering av två lägenheter där jag har blivit så otroligt nöjd med både resultatet och längs projektets gång. De är noggranna, lösningsorienterade och håller en uppdaterad längs vägen. Kan varmt rekommendera att anlita Enexa Entreprenad. Jag kommer absolut att anlita de igen nästa gång jag ska renovera, ett självklart, tryggt och enkelt val för mig!”

– Elin (2024-02-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt