Precisions byggen i väst AB

Bild av företag Precisions byggen i väst AB

Välkommen! Vi på Precisions Byggen i Väst AB erbjuder ett helhetskoncept med hög kvalitet och en nära kundkontakt. Varje projekt är unikt och vi har nära samarbeten med noga utvalda och certifierade partners- bland annat elektriker, VVS installatörer, rörmokare, målare och våtrums behörig personal. Vi erbjuder både fasta och timbaserade priser gentemot våra kunder. Inget projekt är för litet eller för stort! Vi utför bland annat : • Nybyggnationer t.ex. altaner, garage, carportar, villor och Attefalls hus • Om- och tillbyggnader • Montering och utbyte av t.ex. fönster, dörrar & tak • Köks renoveringar • Invändiga- och utvändiga renoveringar Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar! 072-235 94 19 info@precisionsbyggen.se

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Precisions byggen i väst AB har utfört.

Trappa före

Trappa efter

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Precisions byggen i väst AB.

H

Entréveranda med tak

Vi är väldigt nöjda med vår nya veranda. Joel är väldigt kommunikativ och lyhörd, ifall någonting dyker upp så berättar han det direkt. Dem håller tider och priser och kommer gärna med idéer och förslag.

– HALLGERD (2021-05-19)

P

Bygga ett förråd under befintlig trapp

Jobbet utfördes på den på den tiden som sagts. Resultatet var över förväntan. Vi fick tips och råd om saker vi inte tänkt på. Generellt mycket lätta ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Joel och hans kollega.

– PETTER (2021-03-31)

M

Fasadbyte & skjutdörrar

Vi är väldigt nöjda med jobbet, Dem är snabba och effektiva och det funkar väldigt bra med kommunikation. Prisbilden passade oss väldigt bra

– M & F (2021-03-31)

L

Utbyggnad

Vi anlitade dom för en utbyggnad av en pergola med tak på vår altan. Det kvalitativa arbete som utfördes var exceptionellt. Inte bara det faktum att dom gjorde jobbet i tid, höll priser mm utan det faktum att dom dessutom gav bra råd där vi inte fullt hade tänkt igenom själva. Till detta gjorde dom dessutom detaljer kring stoplar mm som vi inte ens hade bett om, utan att ta extra betalt! Dvs det var en extra "touch" på helheten som gjorde att man inte bara tog material o satte upp utan man hade även design tänk! Väldigt ovanligt o självklart positivt! Har anlitat många hantverkare, men dessa sticker ut och skiljer sig från mängden. Bara en sån sak att om vi bestämde en tid så var dom till och med före utsatt tid!! Kan starkt rekommendera dom och kommer med stor sannolikhet anlita dom för nästa projekt.

– LARS (2020-12-23)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt