Wigren Edin Bygg & Hantverk

Bild av företag Wigren Edin Bygg & Hantverk

Hos Wigren Edin Bygg & Hantverk erbjuder vi en rad olika tjänster. Tillsammans med erfarna snickare och hantverkare gör vi allt från ”sista listen” till ut- och tillbyggnader. Med vårat breda kontaktnät kan vi även erbjuda de bästa av elektriker, rörmokare, målare mm. Exempel på tjänster vi erbjuder: - Utbyggnad/tillbyggnad - Köksbyte - Badrumsrenovering - Takbyte - Fasadrenovering - Finsnickeri - Montage - Svets och smide Och mycket, mycket mer! Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Vi planerar gärna dina projekt tillsammans med dig från början till slut!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Wigren Edin Bygg & Hantverk har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Wigren Edin Bygg & Hantverk.

E

Väldigt nöjd

Wigren Edin är någon som verkligen kan sitt yrke och levererar fina resultat som håller hög kvalitet. Wigren Edin är pålitliga och förstår vikten av att ha en bra dialog vilket gör samarbetet smidigt och effektivt. Ett företag att rekommendera!

– Elina H (2024-02-12)

R

Klockrent hantverk från start till mål

Kontaktade Wigren edin bygg och hantverk. Framförde mina önskemål och idéer och han kom med ett antal förslag och jag valde ett med tanke på kostnad och tidsplan. Under byggets gång så kom det såklart problem som ska lösas och det gjorde dom på ett bra sätt! Jag är så nöjd över mitt nya tak att jag anlitade dom för att renovera köket, garaget och byggde en bastu från grund till tak!

– Robin (2023-08-25)

P

Lyhörd och kostnadseffektiv byggare

Daniel lyckades bättre med slutresultatet än vad jag hade vågat hoppas på. Dessutom blev han klar snabbare än vad jag trodde.

– Patrik N (2023-06-12)

B

Helrenovering

Daniel och gänget har hjälpt mig att helrenovera en frisörsalong. Allt från slitit upp gamla golvet/rivit väggar till att sedan bygga upp en toppfräsch salong med personliga detaljer. Tack vare att Daniel höll i trådarna och dialogen mellan elektriker/rörmokare/målare etc, gjorde att jag kunde känna mig lugn under hela processen. Betalningen var löpande och varje krona väl värd! Tog längre tid än jag trott men arbetet blev större än vi först tänkt så inte så konstigt. Kan varmt rekommendera detta företag! Världsklass!

– Beatrice (2023-05-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt