CES Elservice AB

Bild av företag CES Elservice AB

Certifierade Elektriker Stockholm är ett företag som värnar om säkerheten på allvar. Vi tar oss an uppdrag oavsett storlek – inget är för stort eller för litet för oss. Vi samarbetar med både stora och små företag samt privatpersoner. Med fokus på trygghet ser vi till att våra kunders tillgångar och information är skyddade. Vårt team av experter är välutbildade och utrustade med den senaste tekniken för att hantera alla säkerhetsutmaningar. Samtliga elektriker är behöriga enligt Elsäkerhetsverkets kriterier samt erhåller ID06. Med vår gedigna erfarenhet har du alltid förtroendet för att vi levererar kvalitet och håller tidsramarna. Vi utför varje uppdrag med precision för att säkerställa att inga återkommande problem uppstår. Vår dedikerade personal ser fram emot att samarbeta med dig och erbjuda en trygg och säker arbetsmiljö. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller lämna en referens, tveka inte att kontakta oss idag!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för CES Elservice AB.

Å

Mycket nöjd!

Mycket nöjd med jobbet. Trevligt och professionellt bemötande. Helhetsintryck och nöjdhet blir absolut en 5.

– Åsa (2024-06-25)

M

Bra pris 5 av 5 👍

Vi bytte spotlights i köket. Det var inga konstigheter, bra service. Punktlig elektriker och noggrann. Renoverade lägenheten och dom hjälpte oss med elen. Drog om allt så som vi ville ha det. Bra arbete, alltid i tid, nöjda med priset och bra service. Bästa betyget!

– Mathias (2024-06-19)

D

Utmärkt service ur alla aspekter

Professionellt bemötande, höll tidsplanen vi satt och inga överraskande prishöjningar under tidens gång av arbetsutförande.

– Dijana (2024-06-14)

A

Det gick snabbt,

Han kopplade vår spis så det gick jätte bra och han var i tid och fint jobb så var priset bättre än andra elektriker vi hade kontakt med. Det gick snabbt,

– Alexandar (2024-06-14)

T

Bästa betyg,

Elektrikern från Ces kopplade in en ladd station för elbil hos mig, jobbet gick smidigt, priset var bra och tiden hölls!, dem bjöd även på 2 meter kabel som ej var inräknad från början. Fick även ladd kabel billigare via dem. Jag ger bästa betyg,

– Tobias (2024-06-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt