PN Byggservice

PN Byggservice har under 15 års tid utfört bygguppdrag åt privatpersoner, kommun, fastighetsägare, brf och företag. Vårt verksamhetsområde omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnad och renovering. Som komplett byggföretag kan vi ansvara för varje steg i ert projekt, från idé till färdigställande. Vår egen breda kompetens i kombination med ett väl fungerande kontaktnät ger oss möjlighet att fungera som er totalentreprenör. Söker ni en trygg och kvalificerad partner för era byggprojekt är PN Byggservice det rätta valet. Vi är det flexibla företaget med det stora kunnandet och den höga servicenivån. Välkommen att kontakta oss för mer information..

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PN Byggservice.

P

Trädäck entré

Verkligen ett fantastiskt professionellt arbete med vår entréaltan! Hela processen från hembesök/offert via utförande och slutligen faktura har varit alltigenom korrekt och smidig. Teamet har proaktivt kommit med förslag på estetisk utformning och tekniska lösningar vilket underlättat för oss som beställare. Kunniga, omsorgsfulla och kundfokuserat företag som gör att det inte finns något annat än högsta betyg att dela ut. Jag kan varmt rekommendera PN Byggservice!

– Patrik (2019-07-16)

H

byte av fasad

Mycket nöjd

– Håkon (2019-06-13)

J

Byta fuktskadat klickgolv

Bra utfört jobb. Trevlig personal.

– John (2018-11-08)

T

In- och utvändig renovering och mindre lokalanpassning

Vi är väldigt nöjda med genomförandet och lyckades hitta rätt nivå för denna typ av renovering av ett äldre hus. Både tid och ekonomi höll sig inom ramen av det vi hade bestämt i början. Det blev också ett bra samarbete mellan Peter och oss. Vi hade täta avstämningar och eftersom inte alla detaljer var bestämt från början så var det skönt att Peter var lyhört för våra föreställningar.

– Thomas Schadel (2018-09-20)

L

Tillbyggnad 42m2 i två plan

Vi är mycket nöjda med pn byggservice! De har utfört ett bra arbete och är mycket serviceminded. Skulle vi behöva en byggare för framtida projekt så är Peter och hans gäng definitivt vårt förstahandsval! Bra jobbat och tack så mycket

– Lotta och Oskar (2017-04-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...