PN Byggservice

PN Byggservice har under 15 års tid utfört bygguppdrag åt privatpersoner, kommun, fastighetsägare, brf och företag. Vårt verksamhetsområde omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnad och renovering. Som komplett byggföretag kan vi ansvara för varje steg i ert projekt, från idé till färdigställande. Vår egen breda kompetens i kombination med ett väl fungerande kontaktnät ger oss möjlighet att fungera som er totalentreprenör. Söker ni en trygg och kvalificerad partner för era byggprojekt är PN Byggservice det rätta valet. Vi är det flexibla företaget med det stora kunnandet och den höga servicenivån. Välkommen att kontakta oss för mer information..

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PN Byggservice.

Garagetak

P

Omläggning av tak

Bra kommunikation. Ordning och reda. Har redan rekommenderat andra bekanta att anlita PN Bygg och dom var också nöjda.

– Pär (2019-12-23)

P

Trädäck entré

Verkligen ett fantastiskt professionellt arbete med vår entréaltan! Hela processen från hembesök/offert via utförande och slutligen faktura har varit alltigenom korrekt och smidig. Teamet har proaktivt kommit med förslag på estetisk utformning och tekniska lösningar vilket underlättat för oss som beställare. Kunniga, omsorgsfulla och kundfokuserat företag som gör att det inte finns något annat än högsta betyg att dela ut. Jag kan varmt rekommendera PN Byggservice!

– Patrik (2019-07-16)

H

byte av fasad

Mycket nöjd

– Håkon (2019-06-13)

J

Byta fuktskadat klickgolv

Bra utfört jobb. Trevlig personal.

– John (2018-11-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...