Få offerter från hantverkare

1. Lägg upp ditt uppdrag
2. Ta emot offerter från kontrollerade företag
3. Få jobbet gjort!

Så hittar du hantverkare

1. Beskriv ditt uppdrag

Beskriv ditt projekt med hjälp av våra byggkategorier. Din beskrivning matchas sedan mot våra kvalitetssäkrade byggproffs.

2. Jämför och välj

Få svar och offerter från matchade byggproffs. Utvärdera, läs omdömen, träffa de mest lämpade och välj det företag som du tycker bäst om.

3. Få jobbet gjort

Valet är gjort, avtalet är på plats, nu är det bara låta proffsen jobba! Glöm inte att lämna ett omdöme när allt är klart. Med ditt omdöme hjälper du andra att välja rätt.

Är du hantverkare?

 

Spara tid, öka dina intäkter och hitta fler av de uppdrag du gillar allra bäst.

 

Anslut ditt företag

 

“Här finns seriösa kunder, mycket mer seriösa än hos andra aktörer. Här fokuserar kunderna på kvalitet och inte att få det billigaste priset. Dessutom är hemsidan väldigt enkel att förstå.” — Anton (Hulthén Hem & Bygg AB)

Läs mer om Hulthén Hem & Bygg AB

Rotavdraget kommer att höjas under 2024! Det gör att du som privatperson får 30 % skattereduktion upp till 75 000 kronor på hantverkarens arbetskostnad när du renoverar, bygger om eller bygger till din bostad. Från 1 juli 2024 kommer rotavdraget höjas med 25 000 kronor, från 50 000 till 75 000…

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar BraByggare för sina medlemmar för att enkelt och smidigt hitta kontrollerade hantverkare. ”Vi vill att våra medlemmar enkelt ska kunna hitta kontrollerade hantverkare, och det är därför vi rekommenderar tjänsten BraByggare. Med BraByggares löpande…

På BraByggare.se kan du hitta, jämföra och teckna avtal med  byggföretag för din renovering. Samla in offerter tryggt, enkelt och gratis. BraByggare ägs av Villaägarna och Beijer Byggmaterial och tillsammans vill vi få en bättre fungerande hantverkarbransch. Sedan starten 2006 fokuserar BraByggare…

När du anlitar hantverkare är det viktigt att ni skriver ett ordentligt avtal. Det räcker inte med att bara godkänna hantverkarens offert utan skriv även ett avtal tillsammans. På så sätt får både du och hantverkaren en trygghet och ni undviker eventuella missförstånd.   Det här ska ingå…

Våra anslutna företag har 4,8 i snittbetyg!

M

Erik Staaf Bygg och Rör AB

Byte av varmvattenberedare

Hade inte kännedom om produkten, som skulle installeras. Arbetet drog ut på tiden och fick göras om. Erhöll ej manual på svenska. Tog själv reda på om vissa detaljer för arbetet och informerade hantverkarna. Detta ledde till att offerten sedan blev avsevärt dyrare. Arbetet är sedan godkänt av mig.

– Monika (2024-04-22)

U

GABE Byggentreprenad

Montering av ”lövsil” på tre stuprör

Snabb respons på min förfrågan om att få hjälp med montering av renstrattar på tre stuprör som går ner i marken. Det krävdes lite sågande vilket gjorde att jag behövde hjälp. Gregory var lätt att kommunicera med, svarade snabbt på sms och var lyhörd för mina önskemål. Arbetet utfördes samma vecka som jag skickade iväg min förfrågan. Resultatet blev superbra. Jag är jättenöjd !

– Ulla (2024-04-22)

J

Prejabyggallservice Handelsbolag

Uppfart - lägga betonplattor

Kompetenta, kunniga, erfarna, trevliga, jobbar väl och snabbt utan att kompromisa på kvalité. Lyssnar och kommunicerar mycket väl och förklarar och verkligen dedikerade för att ge bra kundservice och göra ett jobb de är stolta över och jag som kund är nöjd med. Jag är super nöjd.

– Jelena (2024-04-21)

Amaton Bygg & El / Amaton Group AB

Omdragning av el i villa och ny elcentral