Jobba med vad du vill,
var du vill.

Missa inte intressanta jobbuppdrag nära dig. Anslut ditt företag direkt eller börja bevaka jobben gratis idag.

Skapa konto och se alla uppdrag

Varför BraByggare?

Få fler kunder och jobba med det du tycker är roligast

Välj vilka jobb du vill bevaka och ta del av jobbförfrågningar som matchar dina önskemål. Välj fritt över vilka jobb du vill se och svara på.

Spendera mindre tid i bilen och få mer fritid

Välj var du vill jobba, minska restiden och få tid över till annat. Kanske tid för ännu fler uppdrag eller mer tid för familjen?

Slipp tänka på reklam och marknadsföring

Fokusera på att bygga och fakturera och låt oss sköta marknadsföringen. Vi ser till att kunderna hittar till ditt företag, både genom oss och Google.

Anslut ditt företag

Så här fungerar det

Få jobbförfrågningar

Du väljer själv vilka jobb du vill se och vart. Hos oss finns det ingen begränsning utan du väljer helt fritt över vilka uppdrag du vill kunna svara på, oavsett uppdragets storlek.

 

Lämna offerter

Med ett klick har du kundens kontaktuppgifter. Med din snygga företagspresentation är det lätt att visa upp ditt företag som gör valet enkelt för kunderna.

 

Samla omdömen

Efter varje utfört uppdrag frågar vi dina kunder vad de tyckte. Dina kundomdömen visas på din företagsprofil och på Google. Den bästa marknadsföringen ditt företag kan få!

 

Vi har 15 års erfarenhet av att hjälpa byggföretag

 

Jag har varit kund i ca 10 år och den service och det bemötande jag har fått är så omhändertagande. Super proffsiga och här pratar vi om att bygga långvariga relationer. Brabyggare har utvecklats hela tiden likväl som att jag känner att mitt företag har gjort med samarbetet.

Dennis (Älggården Bygg AB)

 

Kom igång på nolltid

 

1. Välj medlemskap

Vi har olika medlemskap beroende på hur många kunder du vill kunna kontakta varje månad. Medlemskapen kostar från 1000kr/månad och du får svara på alla jobb, oavsett storlek eller budget.

 

2. Få en företagsprofil

Din personliga kontaktperson hjälper dig att komma igång med så väl din företagsprofil som att ge tips och råd.

 

3. Svara på jobb

Nu är det bara att börja svara på jobbuppdrag, samla kundomdömen och se hur vardagen som hantverkare blir enklare

 

Anslut ditt företag