Hitta byggprojekt – enkelt och effektivt!

Hos BraByggare hittar du de rätta uppdragen – vi förmedlar byggjobb över hela Sverige och hjälper ert företag att spara tid, öka  intäkter och hitta fler av de uppdrag ni gillar allra bäst.

Läs mer här

BraByggare är en tjänst som gör det enklare och effektivare att hitta byggprojekt som passar just dig. Minskad tid för resande och administration och mer tid till att jobba och fakturera. Du ökar helt enkelt dina intäkter, låter ganska bra eller hur? Bli medlem Registrera ditt företag…

BraByggare bjuder tillsammans med Advokatfirman Fylgia in till juridikkurser. Juridiken för bygg- och hantverksföretag uppdateras hela tiden. BraByggares medlemmar erbjuds att till reducerad avgift utbilda sig inom entreprenadjuridik. Kurserna är alltid uppdaterade efter senaste…

Som medlem i BraByggare har ni möjlighet att hitta uppdrag som passar just ert företag. Anslut ditt företag Stort urval – större chanser att hitta bra uppdrag Vi förmedlar ca 1000-2000 jobbförfrågningar per månad. Med det urvalet av projekt ökar chansen att ni hittar jobb som passar…

Intresserad av att höra mer om oss? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så ringer vi upp och berättar mer om hur ett medlemskap fungerar och hjälper er att hitta den lösning som passar bäst för just ert företag.

Vad säger våra medlemmar...

”Vårt företag har använt Brabyggare i flera år. Vi använder även andra liknande tjänster från konkurrenterna. Under åren som gått så kan jag säga en sak med säkerhet: Jag blir gladast när det dyker upp en förfrågan från Brabyggare eftersom det brukar leda till de bästa jobben. Jag vet inte hur de lyckas kvalitetssäkra så bra men å andra sidan behöver jag inte veta det heller. Det räcker med att de fortsätter leverera högkvalitativa leads! ”

”Jag har använt BraByggare i många år och det har alltid fungerat som ett utmärkt komplement till den orderingången vi normalt har. Jag skulle vilja tacka speciellt Joakim och även Mathias för ett utmärkt arbete, hög servicenivå bra utbud av presumtiva arbeten ”

”Tack vara Bra Byggare så har vi en fantastisk fart i vår verksamhet. Vi startade februari 2015 med Bra Byggare och har gått från i princip 0 i omsättning till över 20 miljoner på 3 år. En seriös sajt som också har seriösa förfrågningar från privatpersoner. ”

”Jag tycker att BraByggare gör vad de kan för att säkra att de hantverkare som är med är så seriösa som de kan. Genom att begära in intyg från försäkringsbolag som vi hantverkare har och att de gör kreditupplysningar flera gånger om året så vi sköter oss mot skattemyndigheten och kollar upp de organisationer för respektive yrkesgrupp som i mitt fall Elsäkerhetsverket för att ni kunder skall känna er så säkra som möjligt. Jag är nöjd att vara en del av BraByggare och vara Godkänd av Villaägarna. ”

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...