NB Plattsättning AB

Bild av företag NB Plattsättning AB

Välkommen till NB Plattsättning! Vi hjälper privatpersoner och företag sätta kakel och lägga klinker. Från demontering av badrum till ett helt nytt glänsande badrum. Vi hjälper även till med snickarjobb. Vi levererar alltid med högsta kvalité och försäkrar oss om våra kunders nöjdhet. ​ Företaget har idag fem anställda. Innan jag startade ett Aktiebolag drev jag en enskild firma i ca två år. Vårt bolag är ett behörigt företag och arbetar enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. I samband med badrumsrenovering åtar jag mig totalentreprenad. Med rätt underentreprenörer kan jag ta på mig hela ansvaret. Besök gärna vår hemsida för att se lite bilder på jobb vi utfört.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för NB Plattsättning AB .

M

Nytt badrum

Dom var mycket trevliga och dom höll tidsschemat. Priset var enligt överenskommelse. Vi är mycket nöjda och sätter betyg en femma.

– Marit V (2014-06-09)

S

Två badrum till ett nybygge

Jag upplever Lars Niklas som professionell. Han lyssnade på mig och var till mötesgående ifrån mina önskemål. Det blev jättefint och slutresultatet blev toppenbra. Kan varmt rekommenderas.

– Sara R (2010-01-03)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt