Entreprenad i Östersjön AB

Entreprenad I Östersjön AB - Vi ser inga problem, bara lösningar! Vi är ett litet företag som besitter en bred erfarenhet och utför det mesta inom byggbranschen. Vi hjälper dig med allt från det lilla till det stora projektet och vi gör allt för att underlätta beslutsprocessen för er. Vi är verksamma i Stockholm-Södermanland På Entreprenad I Östersjön AB så kan vi erbjuda er hjälp med: - Ny-Om-Tillbyggnationer - Snickeriarbeten/Renovering - Köksrenovering - Murning, putsning - Gjutning - Golvläggning - Dörrar & Fönster - Takarbeten - Altaner, staket mm. Vi erbjuder även rådgivning där den egna kunskapen eller fantasin tryter. På Entreprenad I Östersjön AB får du väldigt noggranna hantverkare till ett bra pris. Vi är väldigt måna om att slutresultatet ska motsvara det som kunden tänkt sig. Gällande EL, VVS, Plåtslageri , grävning, dräneringar och värmepumpar så har vi duktiga underentreprenörer vid behov. Vi lägger alltid ner stor möda på att ge dig den bästa kvalitén! Vi lämnar ett skriftligt avtal på alla uppdrag vi kommer överens om. Och givetvis så kan vi lämna telefonnummer till referenser som vi har gjort jobb hos. Vi besiktar alltid taket först och tillsammans med Era önskemål upprättar vi en kostnadsfri offert på en takomläggning. Vi lämnar alltid ett fast pris och garanti på utfört arbete. Självklart har vi F-skatt och Försäkring hos Trygghansa. Välkomna! Hitta oss på Facebook: https://www.facebook.com/Entreprenadiostersjon.se/ Instagram: https://www.instagram.com/entreprenadiostersjon/

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Entreprenad i Östersjön AB har utfört.

Referensjobb "Takläggning på gång" utfört av Entreprenad i Östersjön AB

Takläggning på gång

-

Referensjobb "Pergola" utfört av Entreprenad i Östersjön AB

Pergola

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Entreprenad i Östersjön AB

Köksrenovering

Referensjobb "Trapprenovering" utfört av Entreprenad i Östersjön AB

Trapprenovering

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Entreprenad i Östersjön AB

Nytt tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Entreprenad i Östersjön AB.

N

Målning av fönster, dörr, vindskivor och gavel

Allt var till belåtenhet utom en sak. Man hade inte tänkt på att fönstren borde ha målats öppna. Nu är fönstren igenmålade och svåra/omöjliga att få upp.

– nh (2016-11-16)

J

Byte av Tak Stup rör samt inne tak

Grymt arbete vi kände oss säkra hela vägen grabbarna utförde jobbet enligt avtalad tid och höll det rent och fint efter sig..

– Johan Dahl (2015-12-03)

L

Köksrenovering

Väldigt bra utfört jobb. Höll tider som han lovat på 2 veckor. Jobbar effektivt, 5 av 5!

– Lena Karlsoon (2015-08-03)

E

Total renovering av tak på gammalt hus från 1972

Professionella killar som höll det dom lovade utförde jobbet inom lovad tidsram.Bytte hela mitt tak på 250 kvm jag kände mig trygg från sekunden killarna va och lämna offerten tills att jobbet va klart. jag kan rekommendera Svenska Hus & Tak med samvete.

– Elias H (2015-07-01)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...