SAA BYGG AB

Hantverkare inom byggbranschen SAA Bygg AB är ett företag inom bygg och snickeri branschen. Vi erbjuder våra tjänster såsom, snickeri, målning, tapetsering, golvläggning mm. Vi är ett nytänkande företag som sätter kunden i fokus. Vårt företag arbetar både mot privatpersoner och företag. Vi är verksamma i Göteborgsområdet med omnejd. Om intresse finnes kunde vi etablera ett samarbete, varvid vårt engagemang skulle innebära en underleverantör till er. Vi ser framemot att få höra från er för vidare diskussioner. Med vänliga hälsning Alex Sokolov & Julia Gustavsson

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SAA BYGG AB har utfört.

Referensjobb "1,5 planshus, nedan ser ni lite bilder på projektet " utfört av SAA BYGG AB

1,5 planshus, nedan ser ni lite bilder på projektet

Nya isolerade väggar och tak med dörrar. Spackling och slipning tapetsering, målning, golvläggning, lister, ventilationskanal ombyggd m.m

Referensjobb "ventilation" utfört av SAA BYGG AB

ventilation

installation av ventilation

Referensjobb "arbete med sten" utfört av SAA BYGG AB

arbete med sten

en ny Parkeringsplats

Referensjobb "snickeri" utfört av SAA BYGG AB

snickeri

förvaringsutrymme under trappan

Referensjobb "snickeri" utfört av SAA BYGG AB

snickeri

byte av tak i garaget

Referensjobb "snickeri" utfört av SAA BYGG AB

snickeri

golvläggning

Referensjobb "Målning" utfört av SAA BYGG AB

Målning

fasadmålning av trä och tegel hus

Referensjobb "snickeri, Målning" utfört av SAA BYGG AB

snickeri, Målning

renovering av rum: monering av gips (vägg och tak), den spackling, slipa, målning av väggar och tak, nya lister

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SAA BYGG AB .

H

Köksrenovering

Alex med team gjorde ett utmärkt jobb med vår köksrenovering. Tydliga i kommunikation kring lösningar, utmaningar och kostnader. Inga problem med obekväma arbetstider för att hålla deadline. Högsta betyg!

– Henrik L (2019-11-27)

E

Rekommenderas

Vi byggde en altan med hjälp av SSA-bygg. Vi är fullt nöjda med altanen och vägen fram dit. Alex är flexibel och kunnig. Killarna som byggde altanen var duktiga och noggranna.

– Elin (2019-09-29)

Byte takplast

Jag är mycket nöjd. Bra och snabbt utfört. Bra kommunikation om vad som eventuellt kunde tillkomma utöver vad jag bedömt, inga överraskningar.

J

Bygga staket ca 50m

Mycket bra utförd jobb! Staketet blev bättre än jag hoppats på =) De städade bra upp efter sig också. Alex förstår svenska, men pratar gärna engelska själv. Inga problem med kommunikation även om jag pratade svenska. Jag rek Alex till min mamma och han byggde en stor altan hos henne. Även hon var mycket nöjd med utförd jobb! Jag kommer ringa Alex igen om jag behöver snickare =)

– Jens (2019-09-08)

D

Renovering av lägenhet

Är riktigt nöjd med både genomförande och resultat. Slipade golv och diskbänk, målade/tapetserade om väggar, tak, dörrfoder och dörrar samt bytte handfat och badrumsskåp. Fick tydlig offert och avtal, löpande information under projektet och inga överraskningar gällande kostnaderna eller tidsram. Alex var flexibel med att göra tillägg under projektet och vi hade en bra dialog gällande olika lösningar. Hela genomförandet var väldigt enkelt eftersom jag kunde lita på Alex under hela processen. Skulle verkligen rekommendera SAA Bygg till andra!

– Daniela (2019-07-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...