Kungälvs Entreprenad & Handräckning Aktiebolag

Välkommen till EHAB!

Kungälvs Entreprenad & Handräckning AB EHAB är framtidens markentreprenör. Vi lägger stor vikt vid kommunikationen och tydlighet med kunden genom hela projektet. Kräver projektet digitala ritningar så gör vi inmätning med drönare och skapar 2d eller 3d ritningar. Vi har nya maskiner med hjälpmedel som effektiviserar och underlättar arbetet. Tveka inte att höra av er med ert kommande projekt. Dränering Asfaltering Stenläggning Schaktning för utbyggnad Planering av tomt/Parkering Rivning / Röjning av buskar Bilning / Sågning/ Håltagning i asfalt och betong CAD ritningar 2d & 3d F-skatt, Ansvarsförsäkring och ID06 är en självklarhet för oss. Till er trygghet har vi även god kreditvärdighet. Text visas om bilden är trasig Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert! Hälsningar Stefan Axelsson 0721 99 98 39 Info@ehab.nu Jonas Nilsson 0704 54 54 25 Info@ehab.nu Här nedan kommer en liten film om golfbanan som vi fick vara med och bygga under våren. Nu även med med material från invigningen. Trevlig sommar!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kungälvs Entreprenad & Handräckning Aktiebolag .

N

Murar och markarbete

Jag fick tips av en väninna om EHAB. Jag har fått murar lagda och markarbete utförda i min trädgård på ett utmärkt sätt. Jonas och Stefan är kunniga, trevliga och har hela tiden varit mycket lyhörda för att jag ska bli nöjd. Arbetena har utförts snabbt och effektivt. Vill varmt rekommendera dem.

– Noomi (2021-04-15)

S

Dränera husgrund och djupborrad brunn

Fick tips om att göra jobbet själv på ett enkelt sätt, möjlighet att få hjälp i ett senare skede om det skulle behövas

– Stefan (2020-06-27)

G

Dränering av kortsida på souterrängvilla

Kunniga, lyhörda och noggranna. Rekommenderas varmt!

– Gösta (2020-06-16)

J

Gräva om dränering, platta + trädgård

Proffesionellt utfört jobb i alla delar, goda idéer om detaljlösningar och dessutom under budget. Rekommenderas varmt!

– Jonas (2020-06-02)

M

Dränering

Vi är supernöjda med Ehab och dess service. Allt från första mötet när dom kom ut för att se på arbetet tills det var färdigställt. Under arbetets gång så lyssnade dom på våra önskemål men tog även hänsyn till husets bästa. Dom är lösningsfokuserade och hade daglig dialog med oss husägare. Jag som person vill veta allt inför ett projekt och har mycket frågor, fick alltid svar direkt och dom fick mig aldrig att känna att jag är en " jobbig kund " Vi rekommenderar varmt detta företag.

– Malin (2020-03-10)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...