Kungälvs Entreprenad AB

Bild av företag Kungälvs Entreprenad AB

Välkommen till EHAB!

Kungälvs Entreprenad & Handräckning AB EHAB är framtidens markentreprenör. Vi lägger stor vikt vid kommunikationen och tydlighet med kunden genom hela projektet. Kräver projektet digitala ritningar så gör vi inmätning med drönare och skapar 2d eller 3d ritningar. Vi har nya maskiner med hjälpmedel som effektiviserar och underlättar arbetet. Tveka inte att höra av er med ert kommande projekt. Dränering Asfaltering Stenläggning Schaktning för utbyggnad Planering av tomt/Parkering Rivning / Röjning av buskar Bilning / Sågning/ Håltagning i asfalt och betong CAD ritningar 2d & 3d F-skatt, Ansvarsförsäkring och ID06 är en självklarhet för oss. Till er trygghet har vi även god kreditvärdighet. Text visas om bilden är trasig Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert! Hälsningar Stefan Axelsson 0721 99 98 39 Info@ehab.nu Jonas Nilsson 0704 54 54 25 Info@ehab.nu Här nedan kommer en liten film om golfbanan som vi fick vara med och bygga under våren. Nu även med med material från invigningen. Trevlig sommar!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kungälvs Entreprenad AB.

J

Dränering sutteränghus

Vi valde Kungälvs Entreprenad AB för vår dränering av sutteränghus. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande av Jonas direkt som va och titta på jobbet. Och Andreas, Stefan och Max som utförde jobbet va riktigt bra gubbar. Man kunde varje dag bolla tankar och idéer med dom och fick bra tips angående lite extrajobb som dom utförde med preparering för altan och ett trädäck för pool.

– Jörgen (2023-09-13)

J

Stödmur, dränering, marksten mm

Under hösten 2022 anlitade vi dem för att anlägga stödmur i en slänt, stentrappa, gräsmatta, dränering, marksten och gårdsgrus på vår gårdsplan. Innan projektet startade fick vi en budget. Under projektets gång blev det en del tilläggsarbeten, och de var mycket tydliga med tillkommande kostnader. Medarbetarna på plats visade på stort engagemang i projektet, och de var både trevliga och proffsiga. Vi fick även tips och idéer på andra saker som skulle kunna göras när de, och maskinerna, ändå var på plats. Något som vi uppskattade väldigt mycket i efterhand. Budget och tidsplan hölls. Vi rekommenderar starkt EHAB!

– Joseph (2022-11-15)

D

Markarbeten trädgård

Vi anlitade EHAB sommaren 2022 för att anlägga grusgångar, stenbelagd uteplats, kantsten m.m. i vår villaträdgård. Allt var super och Jonas som vi hade kontakten med var väldigt tillmötesgående och tillgänglig samt mån om att allt skulle bli bra. De jobbade effektivt och resultatet blev väldigt bra. Vi hade en löpande dialog och de kom med egna förslag och idéer som bidrog till det goda resultatet. Vi planerade om vissa detaljer, den flexibiliteten och tålamodet de hade med oss kunder var imponerande! Projektet genomfördes enligt tidsplan och enligt den budget Jonas tagit fram. Jag kan varmt rekommendera EHAB för anläggningsprojekt och kommer själv anlita de igen vid behov!

– Daniel L (2022-08-07)

D

Dränering av hus hösten 2021

De har under hösten genomfört dränering runt hela min souterrängvilla. Under hela arbetet var de mycket öppna med vad de behövde göra, vad som kunde göra för att hålla nere mina kostnader, vad som kommer kosta mer än planerat osv. Det var aldrig några problem när jag med tilläggsarbeten som kanske skulle dra ut på tiden, de var noga med att hela arbetet skulle vara klart innan de åkte och att jag skulle vara nöjd. Kan varmt rekommendera dem.

– Daniel (2021-11-25)

B

Omläggning av avlopp, dagvatten och ingående vatten

Vi anlitade EHAB för omläggning av avlopp/vatten vid sommarhuset vilket även innefattade grävning tvärs över grannens tomt. God planering och ett väl genomfört arbete, lyhörda och med förslag på lämpliga lösningar samt löpande dialog och information längs vägen. God överensstämmelse mellan budgeterad kostnad och faktiskt utfall. Därtill varsam hantering av grannens tomt och buskar. Rekommenderas varmt!

– Björn (2021-09-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...