Kungälvs Entreprenad & Handräckning Aktiebolag

Välkommen till EHAB!

Kungälvs Entreprenad & Handräckning AB EHAB är framtidens markentreprenör. Vi lägger stor vikt vid kommunikationen och tydlighet med kunden genom hela projektet. Kräver projektet digitala ritningar så gör vi inmätning med drönare och skapar 2d eller 3d ritningar. Vi har nya maskiner med hjälpmedel som effektiviserar och underlättar arbetet. Tveka inte att höra av er med ert kommande projekt. Dränering Asfaltering Stenläggning Schaktning för utbyggnad Planering av tomt/Parkering Rivning / Röjning av buskar Bilning / Sågning/ Håltagning i asfalt och betong CAD ritningar 2d & 3d F-skatt, Ansvarsförsäkring och ID06 är en självklarhet för oss. Till er trygghet har vi även god kreditvärdighet. Text visas om bilden är trasig Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert! Hälsningar Stefan Axelsson 0721 99 98 39 Info@ehab.nu Jonas Nilsson 0704 54 54 25 Info@ehab.nu Här nedan kommer en liten film om golfbanan som vi fick vara med och bygga under våren. Nu även med med material från invigningen. Trevlig sommar!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kungälvs Entreprenad & Handräckning Aktiebolag .

D

Dränering av hus hösten 2021

De har under hösten genomfört dränering runt hela min souterrängvilla. Under hela arbetet var de mycket öppna med vad de behövde göra, vad som kunde göra för att hålla nere mina kostnader, vad som kommer kosta mer än planerat osv. Det var aldrig några problem när jag med tilläggsarbeten som kanske skulle dra ut på tiden, de var noga med att hela arbetet skulle vara klart innan de åkte och att jag skulle vara nöjd. Kan varmt rekommendera dem.

– Daniel (2021-11-25)

B

Omläggning av avlopp, dagvatten och ingående vatten

Vi anlitade EHAB för omläggning av avlopp/vatten vid sommarhuset vilket även innefattade grävning tvärs över grannens tomt. God planering och ett väl genomfört arbete, lyhörda och med förslag på lämpliga lösningar samt löpande dialog och information längs vägen. God överensstämmelse mellan budgeterad kostnad och faktiskt utfall. Därtill varsam hantering av grannens tomt och buskar. Rekommenderas varmt!

– Björn (2021-09-15)

D

Grundarbete av trädgård på ny villatomt

Vi är mycket nöjda med EHAB! Allt från utförandet av arbetet till kommunikation längs arbetets gång. Flexibla och anpassningsbara. Rekommenderas starkt!

– Daniel N (2021-06-08)

N

Murar och markarbete

Jag fick tips av en väninna om EHAB. Jag har fått murar lagda och markarbete utförda i min trädgård på ett utmärkt sätt. Jonas och Stefan är kunniga, trevliga och har hela tiden varit mycket lyhörda för att jag ska bli nöjd. Arbetena har utförts snabbt och effektivt. Vill varmt rekommendera dem.

– Noomi (2021-04-15)

S

Dränera husgrund och djupborrad brunn

Fick tips om att göra jobbet själv på ett enkelt sätt, möjlighet att få hjälp i ett senare skede om det skulle behövas

– Stefan (2020-06-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...