PGF partners AB

Bild av företag PGF partners AB

PGF byggpartners är en total byggentreprenör med ett stort engagemang. Vi har funnits sen 2017 och växer organiskt för varje år. Framgångsrika relationer med våra beställare och medarbetare ger oss den möjligheten att växa. Vi vill inte bara bygga projekt utan även relationer. Vår bas är i Malmö och vi verkar runt i sydvästra Skåne. Idag är våra kunder BRF:er, fastighetsbolag försäkringsbolag samt privatkunder med höga förväntningar.

Hej och välkommen till PGF Partners AB Vi är ett byggföretag som utgår från Malmö men jobbar i större delen av Skåne. Vi har bred kompetens inom de flesta områden i byggbranschen, allt ifrån murning, takläggning, snickerier, golv/kakling, målning m.m. Hör gärna av er gällande just er projekt. Vänligen, Filip med personal 073-149 64 96: 072-969 55 24 PGF Partners AB Tel.040-220 800 info@pgf-partners.se Besök gärna vår Facebook-sida för mer bilder och info

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PGF partners AB har utfört.

Badrum

Nyrenoverat badrum, kunden ville samtidigt få alla rören infällda.. Det ordnade vi så klart. PS. glömde stänga toalett locket innan plåtningen

Renovering av frisörsalong @hairstudionmalmo

Renovering av frisörsalong @hairstudionmalmo

Trädäck

Tvättstuga

Totalrenovering, öppet kök med vardagsrummet samt köksö

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PGF partners AB.

L

Renovering

Jag har anlitat firman för en totalrenovering av min bostad och har inget att anmärka på. Renovering har följt tidsplan och angiven offert. Trevliga hantverkare under hela renoveringen. En firma att lita på.

– Linda (2023-02-09)

J

Renovera mitt badrum

Anlitade PGF Partners till att renovera mitt badrum. Fick ett kostnadsförslag som jag kände mig nöjd med, särskilt efter att jag jämfört med andra på marknaden. Höll sig inom tidsramen och hade en tät dialog med den ansvariga under hela processen vilket fick mig att känna mig trygg. Väldigt nöjd!

– Johan E (2022-10-09)

C

Golv, Renovering, Specialbeställd hemdesign

Vi har anlitat PGF vid flera tillfällen i samband med renovering av vår lägenhet och vi är mycket nöjda över allt deras arbete. Vi har fått god vägledning i projekt samtidigt som väl utfört arbete. PGF håller hög kvalité samtidigt som de arbetat tidseffektivt och lyssnat på våra synpunkter och åsikter. Vi rekommenderar PGF och kommer anlitar dem vid nästa projekt.

– Charlotte (2022-09-15)

C

Renoveringsprojekt

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Punktlighet, Svarstiden Under renoveringen av vår nya bostad har vi återkommande använt PGF. Arbetet utförs med stor omsorg och noggrannhet. Kommunikationen med företaget har varit smidig och deras flexibilitet har underlättat enormt för oss. Vi rekommenderar varmt PGF till er som har ett eller flera renoveringsprojekt på gång, stora som små.

– Christoffer (2022-09-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt