Skånska Inrederiet

Bild av företag Skånska Inrederiet

Hej. Vi har nu tittat på ditt projekt och ser att det skulle passa oss perfekt. Skånska Inrederiet heter företaget och vi har mer än 10 års erfarenhet av alla typer av byggnationer, från ombyggnad, tillbyggnad och renovering. För att kunna säkerställa att vi inte missar något i det ni önskar få byggt, är det en bra med ett platsbesök eller en diskussion innan vi kan lämna offert. Vi kommer kontakta er under de närmsta dagarna men skulle ni ha några funderingar så tveka inte att höra av er till oss. Kontaktuppgifter ser du nedan. Vi ser fram emot ett trevligt och fortsatt kontakt. Med vänlig hälsning: Skånska Inrederiet Jonas Sykfont 070-5409070

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Skånska Inrederiet har utfört.

Köksrenovering (före/efter)

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Skånska Inrederiet.

A

Behöver byta träfasad samt fönster

Mycket nöjd med resultatet av panelbyte och byggande av altan. Det underlättade att ha en hantverkare som är kommunikativ och som svarar på både mail, sms och telefon.

– Andreas (2018-08-29)

M

Riva garage

Jonas är en superduktig hantverkare som dessutom är väldigt trevlig att ha hemma hos sig. Han och hans team kommer alltid i tid, utför vad som överenskommits och städar upp efter sig noggrant. Jonas kommer också med egna kreativa idéer och är väldigt hjälpsam. Vi kan varmt rekommendera hans företag alla dar i veckan!

– Malin (2018-06-28)

I

Ute förråd en långsida vägg + takpapp, stupränna

bra jobb, noggrant, rent och snyggt efter sig.

– ingrid jönsson (2018-05-20)

R

Ta bort bärande vägg och höja innertak till taknock

Skånska inrederiet rev två väggar samt förstärkte takstolarna i vårt hus. Arbetet utfördes på ett proffsigt sätt och vi är mycket nöjda. Jonas är väldigt trevlig och vi kan varmt rekommendera honom och hans företag skånska inrederiet.

– Rickard Kreutz (2018-05-17)

Kontakt