Westervaldt Bygg

Westervaldt Bygg - En växande byggfirma! Westervaldt Bygg erbjuder ett brett utbud av byggtjänster. Vi utför bland annat flytspackling, takarbete, badrum, ytskiktsrenovering samt ny- och ombyggnation. Vi utgår från Järpen och jobbar på en stor radie. Vår målsättning är fullständigt nöjda kunder. Med tio års erfarenhet i byggbranschen och det senaste inom utrustning och byggteknik utförs våra arbeten effektivt samt med största noggrannhet. Vi åtar oss både stora och små uppdrag. Oavsett projektets omfattning är vår policy att aldrig betrakta ett arbete som färdigt förrän båda parter är nöjda. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Westervaldt Bygg.

A

Inglasning av befintlig altan

Pålitlig, trevlig, lätt att prata och diskutera med. Hör av sig och lätt att få återkoppling från Kunnig och snyggt utfört arbete. Rekommenderas varmt. Hade inte den billigaste offerten men ångrar inte en sekund att vi valde Westervaldt.

– Anna (2020-07-28)

M

Nybyggnation av badrum och väggar

Vi anlitade Westerwaldt bygg för att bygga vårt helt nya badrum på vår övervåning och sätta upp väggar. Jonatan var väldigt enkel att ha att göra med och under hela processen och gav oss ett väldigt bra och förtroendeingivande intryck. Vi skulle inte tveka att anlita honom igen för badrumsrenovering eller annan byggnation. Rekommenderas!

– Magnus och Emma (2020-03-14)

A

Ombyggnation/renovering

Jag har använt Westervaldt Bygg vid två tillfällen. En ombyggnation/renovering av ett hobbyrum till sovrum och en totalrenovering av kök. Servicen var mycket bra. Jonatan löste allt vi bad om och hade inga problem med korrigeringar efterhand. Mycket lätt att ha att göra med och lätt att få tag på när så behövs. Både sovrum och kök blev mycket bra och vi är supernöjda. Kommer förmodligen anlita Westervaldt Bygg för framtida renoveringar också.

– Andreas (2019-12-18)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...