Westervaldt Bygg

En växande byggfirma, Westervaldt Bygg erbjuder ett brett utbud av byggtjänster i Västsverige. Vi utför bland annat flytspackling, takarbete, badrum, ytskiktsrenovering samt ny- och ombyggnation. Vår målsättning är fullständigt nöjda kunder. Med tio års erfarenhet i byggbranschen och det senaste inom utrustning och byggteknik utförs våra arbeten effektivt samt med största noggrannhet. Vi åtar oss både stora och små uppdrag. Oavsett projektets omfattning är vår policy att aldrig betrakta ett arbete som färdigt förrän båda parter är nöjda. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Westervaldt Bygg.

A

Ombyggnation/renovering

Jag har använt Westervaldt Bygg vid två tillfällen. En ombyggnation/renovering av ett hobbyrum till sovrum och en totalrenovering av kök. Servicen var mycket bra. Jonatan löste allt vi bad om och hade inga problem med korrigeringar efterhand. Mycket lätt att ha att göra med och lätt att få tag på när så behövs. Både sovrum och kök blev mycket bra och vi är supernöjda. Kommer förmodligen anlita Westervaldt Bygg för framtida renoveringar också.

– Andreas (2019-12-18)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...