Bygg & Fastighetsutveckling i Västerås AB

Bild av företag Bygg & Fastighetsutveckling i Västerås AB

Välkomna in till oss! - Rätt & tätt! Vi försöker vara den kompletta byggaren med lyhördhet mot kunderna. Vi jobbar med säkerhet för att du som kund ska känna trygghet. Vi är företaget med det lilla extra och vår mål är alltid att kunden ska vara nöjd med utfört arbete. Vi jobbar tillsammans med våra leverantörer och ser till att du som kund får material samt arbeten utförda enligt gällande regler och att materialen är anpassade för vårt klimat. Det krävs att alla hus behöver omvårdnad och vi hjälper gärna till. Vi utför fuktkontroller för att se hur ert hus mår både i våtrum och på vind. Om du har problem med radon eller vill ha ditt hus kontrollerat så hjälper vi er. Är huset kanske redan skadat av fukt eller mögel så tar vi hand om det. Tillsammans med våra leverantörer håller vi oss utbildade och vi har hög material kännedom och flertalet av våra leverantörer har certifierat oss så att ni som kunder får en trygghet. Vi sorterar allt material till 100% för miljön. Välkommen att kontakta oss! Ring eller maila in din förfrågan. info@byggfastab.se 021-136000 Vänligen Bygg & Fastighetsutveckling AB

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bygg & Fastighetsutveckling i Västerås AB har utfört.

Veranda

Uterum

Köksrenovering

Kök, Enköping

Köksrenovering

Staket och veranda

Brygga

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bygg & Fastighetsutveckling i Västerås AB.

A

Ny altan som delvis kommer vara inglasad

Vi fick en altan med uterum fixat. Tiderna hölls. När vi haft diskussioner och kommit överens fick vi ett fast pris och det blev inget tjafs om små ändringar som beslutades under bygget. Grabbarna som byggde kom med egna idéer om lösningar. Mycket nöjda och kommer säkert anlita företaget igen.

– Anders (2023-11-20)

D

Nytt altangolv

Proffsigt bygge av altangolv med tillhörande staket av en hantverkare med många bra idéer. Kan verkligen rekommendera detta företag.

– Dag (2023-10-03)

R

2 ytterdörrar

Vi bytte 2 ytterdörrar och vi är mycket nöjda med det sätt som arbetet utförs, från första mötet till färdig installation. De två montörer som installerade dörrarna visade väldigt god yrkesskicklighet. Tiden hölls men vi har ännu inte fått fakturan. Vårt helhetsintryck hittills är mycket positivt, vi ger betyget 5.

– Roger (2021-08-13)

M

Ytterdörr

Vi beställde i mitten av Juni ny ytterdörr inkl ett Yale kodlås samt en förrådsdörr från Dörr & Fönsterlagret. Angiven leveranstid var 6-8 veckor och rivning inkl bortforsling av gamla dörrarna samt installation av de nya har skett under två dagar denna vecka så tiden var enligt överenskommelse. Vi fick ett fast pris på denna leverans men eftersom fakturan ännu inte kommit vet vi inte om det blir något pristillägg men det är inget som montörerna påtalat för oss. Vi är mycket nöjda med det sätt som arbetet utförts samt resultatet. Det var problem att det Yale-lås som först installerades var felaktigt så att det ej gick att programmera men då fick vi det snabbt utbytt till ett nytt på företagets eget initiativ. De två montörer som installerade dörrarna visade god yrkesskicklighet och var också mycket trevliga. Vårt helhetsintryck är mycket positivt så vi ger betyg 5.

– Mats H (2021-08-12)

K

Köksmontering

Bygg & fastighetsutveckling monterade vårat kök och resultatet blev mycket bra så vi blev verkligen nöjda. Tid och priset hölls till 100 % Montörerna som var hos oss gjorde ett bra jobb.

– Kaj (2021-07-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt