Stockholms Bygg & Trädgårdsmästeri AB

Bild av företag Stockholms Bygg & Trädgårdsmästeri AB

Välkommen till Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB! Vi är ett företag med erfarenhet från byggbranschen, trädgårdsskötseln och lokalvård sedan 2011 med professionell arbetskraft som resulterar i väl utförda uppdrag som i sin tur gett oss goda referenser. Vi utför: INOM BYGG: Altan Bygge: Altan oljning: Altan tvättning: Fasad målning: Fasad putsning: Fasad tvätt: Murning (Bygg): Målning in och ut av huset: Plattsättning: Platt tvättning: Rivning: Stenläggning: Staket bygge: Staket målning: Tapetsering: Tak tvättning: Markarbete och stenläggning: TRÄDGÅRD: Anläggning av ny gräsmatta: Dränering: Gräsklippning: Halkbekämpning: Häck klippning: Höststädning: Jord luckring: Lövkrattning: Markutjämning: Möss bekämpning: Plantering: Rabattgrävning: Rosklippning: Röjning:(Gräs,Sly) Snö skottning: (Även Tak) Trädbeskärning: Trädfällning: Trädvård: Vårstädning: LOKALVÅRD: Byggstädning: Flyttstädning: Fönsterputsning: Hemstädning: Kontorsstädning: Putsning av inglasad balkong: Storstädning: Trappstädning: Utöver de vanliga tjänsterna utför även städning: Förskolor: Skolor: Sjukhus: Självfallet ställer vi ut garanti på våra utförda arbeten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt projekt! Återigen varmt välkommen till Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Stockholms Bygg & Trädgårdsmästeri AB har utfört.

Träveranda

Träveranda

Stenläggning

Stenlagd uppfart

Badrum

Badrum

Garageuppfart

Stenlagd garageuppfart

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Stockholms Bygg & Trädgårdsmästeri AB.

M

Göra om trädgård

Strålande jobb med vår trädgård. Omid var alltid på plats som lovat och kom med många bra och värdefulla förslag. Även de andra som arbetade åt Omid var trevliga, duktiga och lyhörda. Trädgården blev jättebra och Omid löste både ny gräsmatta, stödmurar, riva altan och omgjorda stengångar.

– Maria (2022-02-19)

Hantverkarens svar

Hej Maria! Det pirrar i magen när jag ser och hör att ni er nöjda. Vi tar alltid fullansvar för det vi offererar. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskap samt är seriösa och tar på största allvar kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete så att kunden trivs efter oss med sin förverkligade drömmen. Jag personligen gör allt som stor i min makt för att förverkliga kundernas drömmen till verklighet. Såna omdömen hjälper inte bara oss utan är ett stort hjälp för alla dem kunderna som verkligen behöver ett seriös och fullansvars tagande företag.

Y

Staket och flytt av markiser

Fantastisk i alla steg i processen, lyhörd, goda råd, avstämning och godkännande innan justering. Vänlig, serviceinriktad och framförallt mycket proffsigt utfört! Snyggt, funktionellt och stabilt!

– Ylva (2022-02-08)

Hantverkarens svar

Hej Ylva! Mitt hjärta flyger när jag ser och hör att ni er nöjda. Vi tar alltid fullansvar för det vi offererar. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskap samt är seriösa och tar på största allvar kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete så att kunden trivs efter oss med sin förverkligade drömmen. Jag personligen gör allt som stor i min makt för att förverkliga kundens drömmen till verklighet.

P

Förlänga altan, byggd i sten och betong

Vi är väldigt nöjda med jobbet som Omid gjorde! Snabb på att svara och vi kom igång med bygget bara en vecka efter första mötet. Omid var själv på plats varje dag som resten av killarna var här och gav bra vägledning genom hela projektet. Precis som man vill ha de.

– Pontus (2021-06-19)

Hantverkarens svar

Hej Pontus! Det är så trevligt att höra er nöjda. Vi tar alltid fullansvar för det vi offererar i offerten. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskap samt är seriösa och tar på allvar kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete så att kunden trivs efter oss med sin förverkligade dröm. Jag personligen gör allt som stor i min makt för att förverkliga kundens dröm till verklighet.

L

Stensättning parkering samt gång o ny gräsmatta

Omid och hans medarbetare gjorde ett mycket bra jobb. Han var kunnig inom området och kom med bra idéer. Jobbade snabbt och effektivt. Trevlig att ha att göra med!

– Lisa (2020-06-08)

Hantverkarens svar

Tack Lisa, Det är så trevligt att höra er som nöjd kund. Vi är här för er och för alla våran kunders skull, vi levererar alltid med fullansvar det som vi lovar. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskap och är väldigt seriösa och tar på allvar våra kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete samt håller ett tätt kommunikation under hela processen. Jag personligen gör

C

Gräva bort gamla häckplantor

Omid är mycket kunnig när det gäller trädgård. Vi är jättenöjda med det utförda arbetet som utfördes snabbt och effektivt. Välstädat vid avslut. Kan rekommenderas!

– Carin (2019-08-30)

Hantverkarens svar

Tack Carin, Det är så trevligt att höra er som nöjd kund. Vi är här för er och för alla kunder som behöver hjälp. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskaper och är väldigt seriös och tar på allvar våra kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete. Jag gör allt som står i min makt för att ta hand om kundernas önskemål.

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt