Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Välkommen till Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB! Vi är ett företag med erfarenhet från byggbranschen, trädgårdsskötseln och lokalvård sedan 2011 med professionell arbetskraft som resulterar i väl utförda uppdrag som i sin tur gett oss goda referenser. Vi utför: INOM BYGG: Altan Bygge: Altan oljning: Altan tvättning: Fasad målning: Fasad putsning: Fasad tvätt: Murning (Bygg): Målning in och ut av huset: Plattsättning: Platt tvättning: Rivning: Stenläggning: Staket bygge: Staket målning: Tapetsering: Tak tvättning: Markarbete och stenläggning: TRÄDGÅRD: Anläggning av ny gräsmatta: Dränering: Gräsklippning: Halkbekämpning: Häck klippning: Höststädning: Jord luckring: Lövkrattning: Markutjämning: Möss bekämpning: Plantering: Rabattgrävning: Rosklippning: Röjning:(Gräs,Sly) Snö skottning: (Även Tak) Trädbeskärning: Trädfällning: Trädvård: Vårstädning: LOKALVÅRD: Byggstädning: Flyttstädning: Fönsterputsning: Hemstädning: Kontorsstädning: Putsning av inglasad balkong: Storstädning: Trappstädning: Utöver de vanliga tjänsterna utför även städning: Förskolor: Skolor: Sjukhus: Självfallet ställer vi ut garanti på våra utförda arbeten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt projekt! Återigen varmt välkommen till Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB har utfört.

Referensjobb "Träveranda" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Träveranda

Träveranda

Referensjobb "Stenläggning" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Stenläggning

Stenlagd uppfart

Referensjobb "Badrum" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Badrum

Badrum

Referensjobb "Garageuppfart" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Garageuppfart

Stenlagd garageuppfart

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB .

L

Stensättning parkering samt gång o ny gräsmatta

Omid och hans medarbetare gjorde ett mycket bra jobb. Han var kunnig inom området och kom med bra idéer. Jobbade snabbt och effektivt. Trevlig att ha att göra med!

– Lisa (2020-06-08)

Hantverkarens svar

Tack Lisa, Det är så trevligt att höra er som nöjd kund. Vi är här för er och för alla våran kunders skull, vi levererar alltid med fullansvar det som vi lovar. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskap och är väldigt seriösa och tar på allvar våra kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete samt håller ett tätt kommunikation under hela processen. Jag personligen gör

C

Gräva bort gamla häckplantor

Omid är mycket kunnig när det gäller trädgård. Vi är jättenöjda med det utförda arbetet som utfördes snabbt och effektivt. Välstädat vid avslut. Kan rekommenderas!

– Carin (2019-08-30)

Hantverkarens svar

Tack Carin, Det är så trevligt att höra er som nöjd kund. Vi är här för er och för alla kunder som behöver hjälp. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskaper och är väldigt seriös och tar på allvar våra kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete. Jag gör allt som står i min makt för att ta hand om kundernas önskemål.

M

Utjämning och utfyllning av ojämn mark

Vi fick flera intressanta svar från vår förfrågan att röja upp 2 stora ytor i trädgården som var fulla av stenblock och diverse annat, samt lägga gräsmatta och flytta buskar. Vi valde Grönt & Skönt framför de andra för de kunskaper Omid visade, han gav flera bra tips på förbättringar som vi även utförde (bl a rabattanläggning) och så var han dessutom jättetrevlig! Vi är jättenöjda med resultatet, när vi blev oroliga för hur gräsmattan skulle ta sig kom han direkt (på ledig helgkväll) och tittade till den. Skulle absolut anlita Omid och hans firma igen!

– Maria Carlzon (2018-11-07)

Hantverkarens svar

Tack Maria, det är så trevligt att höra er som nöjda kund. Vi är här för er, för alla kunder som behöver hjälp, vi ställer upp för alla våra kunder. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskap och är väldigt seriös och tar på allvar våra kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete. Jag gör allt det står i min makt för att ta hand om kundernas önskemål.

M

Gräva bort buskar och anlägga gräsmatta

Tydlig och enkel offert. Pålitlig och kunnig. Rekommenderas!

– Marie (2018-10-09)

Hantverkarens svar

Tack Marie. Det är jätte trevligt och höra att ni är nöjda med oss. Det är en självklarhet för oss att ta hand om våra kundernas önskemål och vi håller vårt löfte vad än vi lovar. Arbetes kvalitet och kundernas trygghet är viktigt för oss och i 13 år erfarenhet har vi aldrig lämnad våran kunder missnöjda och tar ansvar för det som vi lovar.

G

Grävning för fiberkabel på villatomt

Arbetet var snyggt och snabbt genomfört, och väldigt väl uppstädat och iordningställt efteråt. Trevliga, kunniga och kom på utsatt tid.

– Gustav (2018-07-03)

Hantverkarens svar

Tack Gustav. Det är jätte trevligt och höra att ni är nöjda med oss. Det är en självklarhet för oss att ta hand om kundernas önskemål och vi håller vårt löfte vad vi lovar med arbetes kvalitet och 13 år vi har tagit ansvar för det som vi lovar.

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...