Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Välkommen till Fimi Bygg! Vi är ett företag med erfarenhet från byggbranschen sedan 2011 med professionell arbetskraft som resulterar i väl utförda uppdrag som i sin tur gett oss goda referenser. Vi utför: -markarbete och stenläggning - badrum - kök - hus och tillbyggnader -VVS och El - total inomhusrenovering Självfallet ställer vi ut garanti på våra utförda arbeten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt projekt! Återigen varmt välkommen till Fimi Bygg.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB har utfört.

Referensjobb "Träveranda" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Träveranda

Träveranda

Referensjobb "Stenläggning" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Stenläggning

Stenlagd uppfart

Referensjobb "Badrum" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Badrum

Badrum

Referensjobb "Garageuppfart" utfört av Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB

Garageuppfart

Stenlagd garageuppfart

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Stockholms Bygg och Trädgårdsmästeri AB .

M

Utjämning och utfyllning av ojämn mark

Vi fick flera intressanta svar från vår förfrågan att röja upp 2 stora ytor i trädgården som var fulla av stenblock och diverse annat, samt lägga gräsmatta och flytta buskar. Vi valde Grönt & Skönt framför de andra för de kunskaper Omid visade, han gav flera bra tips på förbättringar som vi även utförde (bl a rabattanläggning) och så var han dessutom jättetrevlig! Vi är jättenöjda med resultatet, när vi blev oroliga för hur gräsmattan skulle ta sig kom han direkt (på ledig helgkväll) och tittade till den. Skulle absolut anlita Omid och hans firma igen!

– Maria Carlzon (2018-11-07)

Hantverkarens svar

Tack Maria, det är så trevligt att höra er som nöjda kund. Vi är här för er, för alla kunder som behöver hjälp, vi ställer upp för alla våra kunder. Tack vare våra lojalitet, ambition, kunskap och är väldigt seriös och tar på allvar våra kundernas önskemål och utför ett korrekt och fint arbete. Jag gör allt det står i min makt för att ta hand om kundernas önskemål.

M

Gräva bort buskar och anlägga gräsmatta

Tydlig och enkel offert. Pålitlig och kunnig. Rekommenderas!

– Marie (2018-10-09)

Hantverkarens svar

Tack Marie. Det är jätte trevligt och höra att ni är nöjda med oss. Det är en självklarhet för oss att ta hand om våra kundernas önskemål och vi håller vårt löfte vad än vi lovar. Arbetes kvalitet och kundernas trygghet är viktigt för oss och i 13 år erfarenhet har vi aldrig lämnad våran kunder missnöjda och tar ansvar för det som vi lovar.

G

Grävning för fiberkabel på villatomt

Arbetet var snyggt och snabbt genomfört, och väldigt väl uppstädat och iordningställt efteråt. Trevliga, kunniga och kom på utsatt tid.

– Gustav (2018-07-03)

Hantverkarens svar

Tack Gustav. Det är jätte trevligt och höra att ni är nöjda med oss. Det är en självklarhet för oss att ta hand om kundernas önskemål och vi håller vårt löfte vad vi lovar med arbetes kvalitet och 13 år vi har tagit ansvar för det som vi lovar.

J

Flytta kross/sten på tomt

Kom i tid, utförde arbetet enligt plan och fakturering enligt överenskommelse.

– Johan (2018-06-20)

Hantverkarens svar

Tack Johan. Det är jätte trevligt och höra att ni är nöjda med oss. Det är en självklarhet för oss att ta hand om våra kundernas önskemål och vill håller vårt löfte vad vi lovar med arbetes kvalitet och fakturasumma. i 13 år vi har tagit ansvar för det som vi lovar.

H

Lyfta och gräva

Professionella och trevliga. Rekommenderas!

– Helena S (2018-06-04)

Hantverkarens svar

Tack Helena. Det är jätte trevligt och höra om att ni är nöjda med oss. Det är syftet och det ör vårt ambition och vi strävar oss efter att ta hand om kundernas önskemål och göra de glada, nöjda och berömda.

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...