BASE Form & fix AB

Base Form & fix AB är ett byggföretag som utför alla typer av byggnationer och renoveringar. En utav våra huvudsysslor är trapprenoveringar. Vi på Base strävar alltid efter att ha kunden i fokus. Från idé till verklighet – ”Inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BASE Form & fix AB har utfört.

Referensjobb "Kök" utfört av BASE Form & fix AB

Kök

Referensjobb "" utfört av BASE Form & fix AB

Referensjobb "Badrum" utfört av BASE Form & fix AB

Badrum

Referensjobb "" utfört av BASE Form & fix AB

Referensjobb "" utfört av BASE Form & fix AB

Referensjobb "Trappor" utfört av BASE Form & fix AB

Trappor

Referensjobb "Trappor" utfört av BASE Form & fix AB

Trappor

Referensjobb "Trapp" utfört av BASE Form & fix AB

Trapp

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BASE Form & fix AB.

K

Kök, altan samt totalrenovering

Jag har i olika omgångar anlitat dem till en köksrenovering, en altan samt en totalrenovering av undervåningen. Jag är väldigt nöjd med de jobb som har utfärdats. Det har även alltid funnits en god kommunikation vilket har gjort att jag alltid kände mig trygg med firman. Priserna har alltid hållts om vi inte har avtalat något annat, likadant med tidsramarna. Jag skulle definitivt anlita firman igen, så de får helt klart en 5:a av mig!

– Kim (2020-03-23)

C

BASE From & fix AB

Base har renoverat tak på förråd, ytskikt vardagsrum och matrum, förberedande arbete för installation av stor glashäll i kök samt utomhus trappa på sommarbostad. Allt till belåtenhet!

– Carita (2020-03-02)

H

Vägg och walk-in-closet

Det var egentligen min fru som anlitade Base. Innan vi bytte sovrum ville hon ta en bit av det nya sovrummet och göra om till en walk-in-closet. Base rev först de gamla garderoberna med spegelskjutdörrar i det nya sovrummet. Byggde ut en isolerad vägg som motsvarade de gamla garderoberna plus 30 cm utåt och åt sidan. Väggen förseddes med plywood så att det går att hänga saker och sedan gips utanpå samt färg, golvlister och ett eluttag. Det nedsänkta taket gjordes om så att vi även fortsättningsvis kan ha en gömd ljuslist i taket runt hela rummet. Därefter revs väggen som varit bakom garderoberna in mot vår walk-in-closet – denna blev nu dubbelt så stor. Base inredda denna nya walk-in-closet med färg, golvlister, klädstänger, skåp för linne, dubbla skohyllor från golv till tak samt förberedde för en extra frys. Det hängdes även upp stativ för dammsugare, prylskåp och brandsläckare. En gammal ljusglob byttes mot led-lysrör. Golvet patchades med ny parkett så att det gick ihop med den tidigare parketten i garderoben. Base monterade även garderobstommar över en hel vägg i det nya sovrummet. (Skall beklädas med väggar och skjutdörrar när ekonomin tillåter.) Allt arbete utfördes helt enligt plan under kontorstid – dvs då vi befann oss på jobbet – och priset vi gjort upp om från början var det vi betalade. Både min fru och jag är mycket nöjda med resultatet och vi är tacksamma att Base inte bara gjorde jobbet utan också städade efter sig och fraktade bort allt överblivet material samt skräp. Vi ger betyget 5 för helhetsintryck/nöjdhet. Vi kommer att anlita Base igen nästa gång vi skall bygga om!

– Hasse (2020-02-28)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...