H.L.N Bygg AB

Enmans företag som varit verksam i 2 år. Har över 10 års erfarenhet i byggbranschen. Arbetat inom måleri, snickeri och anläggning. Vi arbetar mest mot privatkunder men blir också ibland inhyrda av andra entreprenörer. Goda kontakter inom el och VVS för att kunna tillgodose alla era behov vid ett byggprojekt. Tillhanda håller förutom byggnation och renovering också markarbeten. Har en grävmaskin på 1,5 ton som gör arbetet snabbt och smärtfritt. Fyrhjuling med dumpervagn har vi om vi måste flytta fyllnadsmassor. Hjälper även till om ni har berg eller Sten som måste spräckas. Använder oss av simplex krutsprängning för ändamålet. Vårt mål är att alla parter ska vara nöjda efter ett avslutat projekt. Jobbar helst på fastprisavtal.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som H.L.N Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Nytt plåttak" utfört av H.L.N Bygg AB

Nytt plåttak

Referensjobb "Köksrenovering före och efter" utfört av H.L.N Bygg AB

Köksrenovering före och efter

Referensjobb "Nya fönster" utfört av H.L.N Bygg AB

Nya fönster

Referensjobb "Växthus - Eller ett lyxigt sommarrum?" utfört av H.L.N Bygg AB

Växthus - Eller ett lyxigt sommarrum?

Referensjobb "Farstukvist" utfört av H.L.N Bygg AB

Farstukvist

Referensjobb "" utfört av H.L.N Bygg AB

Referensjobb "Entrétrapp" utfört av H.L.N Bygg AB

Entrétrapp

Referensjobb "" utfört av H.L.N Bygg AB

Referensjobb "Ny brygga" utfört av H.L.N Bygg AB

Ny brygga

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för H.L.N Bygg AB .

A

Tak, ombyggnad och nybyggnad

Vi är verkligen nöjda med H.L.N Bygg dom har byggt olika saker till oss, lagt tak byggt om och byggt bodar. Alltid mycket nöjda med allt. Absolut högsta betyg 5.

– Anna (2020-02-18)

J

Renovering

Vi har fått hjälp av Henric och företaget är ett mycket bra och duktigt företag. De har hjälpt oss under flera år och de får betyget 5.

– Joakim P (2019-11-17)

A

Fönster- och dörrbyte, renovering och isolering av förråd

1. Byte av husets alla fönster. Allt kringarbete inkl fönsterbräden, fordring, målning m.m. Han köpte även in fönstren och allt material. 2. Han renoverade och isolerade ett förråd inkl materialanskaffning. 3. Dörrbyten m m inne i huset. Bra utförda arbeten. Mycket trevlig. En granne, som även han skulle byta fönster anlitade honom på min uppmaning.

– Arne Persson (2019-02-09)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...