H.L.N Bygg AB

Bild av företag H.L.N Bygg AB

Välkommen till H.L.N Bygg AB som funnits i 6 år. Har över 15 års erfarenhet i byggbranschen. Arbetat inom måleri, snickeri och anläggning. Jag arbetar mest mot privatkunder men blir också ibland inhyrda av andra entreprenörer. Goda kontakter inom el och VVS för att kunna tillgodose alla era behov vid ett byggprojekt. Nybyggnad, tillbyggnad och renovering med trä och sten. Jag har egen maskin för markarbeten stora som små. Berg och Sten är inga problem, jag använder mig av hydraulisk spräckning. Återförsäljare och serviceutbildad på biokube reningsverk men installerar andra avloppslösningar också. Jag sköter ansökan installation och service av din anläggning För mer bilder på avslutade projekt finns vi på Instagram @hlnbyggab följ oss gärna! Hoppas vi hörs och ses! Kontakta mig Henric Nordin E-post: hlnbyggab@outlook.com Telefon: 070-226 14 74

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som H.L.N Bygg AB har utfört.

En utbyggnad på Berg med murad grund

En utbyggnad på Berg med murad grund för att få den nya och gamla delen att smälta ihop. Altan löper vidare över ett gästrum i den nya delen. Huskroppen förlängs och ger ett stort och rymligt allrum för hela familjen.

Ny altan

Ny altan med integrerad sittmöbel, trappa i mitten för att binda ihop altanen men övriga trädgården.

Trapprenovering och inbyggnad under trappan

Nytt plåttak

Köksrenovering före och efter

Nya fönster

Växthus - Eller ett lyxigt sommarrum?

Farstukvist

Entrétrapp

Ny brygga

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för H.L.N Bygg AB .

L

Bygga om och bygga till

Byggde om övervåning i ett fritidshus och höjt taket. Byggde ett garage om 64 m2 på samma fastighet. Byggde ut fritidshuset i två våningar om totalt 48 m2, 24 på varje, byggde ut balkongen och svetsat nytt räcke. Mycket professionellt utfört arbete. Vad tyckte du om företaget (kontakten, offerten m.m.)? // samma som ovan, strukturerad och lätt att ha att göra med, allt med tydlig offert.

– Lars (2023-09-15)

C

Hjälp med avloppets filtreringsverk

Snabb att återkoppla och offertera. Vi fick hjälp med avlopp o filtrerings verk. Då vi bor vid kusten var det lite oländigt med sten mm. Henric har gjort ett utomordentligt bra jobb och servicen har han skött snabbt och bra. Inte heller några problem med snabb kontakt sinsemellan. Jag skulle rekommendera honom många flera gånger om.

– Chatarina G (2023-07-20)

G

Ersätta en havererad strandskoning i trä för Mjölkö Samfällighetsförening.

Vi fick hjälp att ersätta en havererad strandskoningen i trä, en medelstor entreprenad. Arbetet utfördes till en högre kvalitet än de ursprungliga ritningarna angav inom ramen för lämnat anbud. Företaget var lätt att förhandla med, höll budget och tidplan. Offerten blev efter förhandling högst rimlig för arbetet. Jag har att jämföra med då samfälligheten har flera anläggningar. Omdömet blir utan tvekan en femma.

– GÖSTA L ORDFÖRANDE MJÖLKÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING (2023-05-12)

J

Installera/bygga om en del av avloppssystemet i vårt fritidshus

H.L.N Bygg AB har hjälpt mig med att installera/bygga om en del av avloppssystemet i vårt fritidshus. Henric hjälpte till med allt från projektering till att ansöka om nytt tillstånd hos kommunen och att bygga det nya systemet. Ombyggnaden bestod i att riva den gamla infiltrationen och ersätta den med en ny med biomoduler där en pumpbrunn också installerades för att få bättre funktion på anläggningen. Jag tycker att jobbet utfördes bra och professionellt. Henric kom med olika förslag som vi diskuterade för att få den bästa lösningen. Tidplanen höll bra men det dåliga vädret i slutet av augusti blev ett litet hinder. Kontakten med Henric har fungerat bra hela tiden och han har uppdaterat mig under resans gång när det gäller projektering och ansökan till kommun. Det är alltid svårt att sätta betyg men jag brukar resonera som så att antingen är det dåligt eller så är det bra och i detta fall är det bra så det blir 5.

– Jan L (2022-08-30)

A

Tak, ombyggnad och nybyggnad

Vi är verkligen nöjda med H.L.N Bygg dom har byggt olika saker till oss, lagt tak byggt om och byggt bodar. Alltid mycket nöjda med allt. Absolut högsta betyg 5.

– Anna (2020-02-18)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt