Gabstru AB

Bild av företag Gabstru AB

Vi på Gabstru AB Vi arbetar dagligen med projektering av ny, om- och tillbyggnadsprojekt. I vår projektering lägger vi stor vikt vid att förebygga många framtida problem som kan uppstå i bygg- och förvaltningsskedet. Vi Lägger även stor vikt vid att hålla nere köldbryggor och andra klimatpåverkande byggdelar, där BBR ställer högre krav på energibesparing. Våra kunder uppskattar och lägger oftast märke till att det är produktionsvänliga ritningar som levereras. På Gabstru AB har vi personal med lång erfarenhet av att ta på sig helhetsåtagande för projekteringsuppdrag, allt från flerbostadshus till stora komplexa byggnader tilltalar oss. Vi har för vana att komma in tidigt i projekteringen för att förstå kundens önskemål, samt påvisa möjligheter och begränsningar i tilltänkta konstruktioner. Vi har under åren skapat oss ett brett nätverk med entreprenörer, projektörer och materialleverantörer för att kunna säkerställa att det vi ritat ligger inom ramen för vår kunds kalkyl, verksamhetskrav, BBR och andra gällande regelverk. I vår projektering nyttjar vi främst: AutoCAD, Revit Structure, FEM-design, Mathcad mfl. Kontakta oss gärna för framtida projekt så hjälper vi er att nå dit i tid och inom ramen för er investeringskalkyl. KONTAKTA OSS Vi är certifierade stålbyggnadskonstruktörer enligt Nordcert och SBI

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gabstru AB har utfört.

Näsby slottspark

Idag var Gabstru AB ute på platsbesök i Näsby slottspark. Gabstru AB fick beröm för att samtliga element satt perfekt på plats. Produktionen går framåt utan hinder och vi på Gabstru AB är nöjda!

2020-03-24 Nybyggnation av bostadshus​

Det går segt på bygget i dessa mörka tider med Coronavirus, men roligt och se att det går framåt på bygget. Bilden ovan visar bjälklag av combideck med cellwall (platsgjuten betongvägg med färdiga formar).

För privatpersoner

För dig som privatkund kan vi hjälpa med att ta fram konstruktionsritningar (Bygghandling) för ny-, om- och tillbyggnation.

Förstärkningar för en ny öppning

Ett litet projekt där Gabstru AB ritat på förstärkningar för en ny öppning. Behöver ni göra nya öppningar i väggar eller bjälklag? kontakta oss för rådgivning.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Gabstru AB.

A

Utredning av bärande väggar

Efter att ha stött på problem med en tidigare och oseriös tjänst på nätet som utfärdat ett utredningsintyg gick jag på magkänsla och tog in Gabriel för en second opinion - vilket var tur, för annars hade det kunnat sluta i katastrof. Här har du en som sätter rimliga priser och har även bra kontaktnät för andra entreprenörer. Otroligt kunnig och förtroendeingivande.

– Amanda (2023-10-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt