BW Elektropartner International Aktiebolag

Vi är en auktoriserad elfirma med bas i södra Stockholm Hos oss finns kompetenta elinstallatörer och montörer som gör snygga och effektiva jobb. Vi har många års erfarenhet av elinstallationer i både inom- och utomhusmiljö. Något vi har god erfarenhet av är projekt i bostäder, butiker och föreningar, där vi bland annat har bytt elcentraler, gjort stigarbyten och tagit fram lösningar för trapphusbelysningen. I samband med arbeten i trapphus har vi även erbjudit en helheltslösning där vi installerat portkods- och kortläsarsystem, vilket är något vi tycker är väldigt roligt att arbeta med. En nyhet är att vi börjat med laddstationer för elbilar. För oss är det viktigt med kompetensutveckling och därför utbildas personalen löpande. Vi har personal utbildad i bland annat kontroll före idrifttagning/installationskontroll, Datanätsinstallation och elinstallationer i lantbruk. Vi gillar att jobba långsiktigt och nära våra kunder.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BW Elektropartner International Aktiebolag har utfört.

Referensjobb "VD, entreprenör och grundare av Elektropartner International AB." utfört av BW Elektropartner International Aktiebolag

VD, entreprenör och grundare av Elektropartner International AB.

År 1997 följde Bengt sin dröm om att starta en elfirma i Stockholm. Idag är Elektropartner ett etablerat familjeföretag med fokus på trygghet, hållbarhet och integration. Senaste åren har Bengt undervisat samtliga kurser på elprogrammet

Referensjobb "" utfört av BW Elektropartner International Aktiebolag

Referensjobb "FASADBELYSNING " utfört av BW Elektropartner International Aktiebolag

FASADBELYSNING

Det är detaljerna som gör all skillnad. Den här anrika smidesarmaturen från 1800-talet hade sett sina bästa dagar och var utom räddning. Men med nya kablar, ny sockel, färg och specialbeställt glas har den fått nytt liv. Har du vägarna förbi Kåkbrinken i Gamla Stan så håll utkik 💡 Kontakta oss för att få skräddarsydda belysningslösningar eller elinstallationer.

Referensjobb "Värmeslinga i stuprören hos en brf i Stockholm" utfört av BW Elektropartner International Aktiebolag

Värmeslinga i stuprören hos en brf i Stockholm

När kylan kommer krypande är snön bara runt hörnet 🥶 Här har vi gjort om den befintliga inkopplingen av värmeslinga i stuprören hos en brf i Stockholm.

Referensjobb "Installation av tvättmaskin.🧺" utfört av BW Elektropartner International Aktiebolag

Installation av tvättmaskin.🧺

Referensjobb "Dra om elen i radhus" utfört av BW Elektropartner International Aktiebolag

Dra om elen i radhus

Omdöme från en nöjd kund: De hjälpte att dra om elen i vårat hem och byta central. De gjorde ett bra jobb. Var mycket hjälpsamma och tillmötesgående. De hade en tydlig offert och ville skriva kontrakt. Tydliga med vilka arbeten som blev ätor. Löste problem bra.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BW Elektropartner International Aktiebolag.

S

Elrenovering

Bra bemötande i inledande planering. Lyhörda för önskemål. Alla inblandade var mycket trevliga och proffsiga. Vi fick bra dokumentation när jobbet var klart. Rekommenderar varmt

– Sture (2022-08-02)

H

EL besiktning.

Byte av el-central uppmätning av elsystemet i villa och fristående garage, Arbetet skedde snabbt och professionellt av B Wallberg och söner till största belåtenhet.

– Hans Älvsjö (2022-06-03)

M

Dra om elen i radhus

De hjälpte att dra om elen i vårat hem och byta central. De gjorde ett bra jobb. Var mycket hjälpsamma och tillmötesgående. De hade en tydlig offert och ville skriva kontrakt. Tydliga med vilka arbeten som blev ätor. Löste problem bra.

– Mattias Hagersten (2022-02-09)

N

Dra fram mer el till kök

Snabb kontakt, snabba på plats och mycket trevliga

– Nina (2021-06-11)

I

3-fas el

Fick mycket kompetent hjälp av Bengt och Natanael. De är mycket kunniga, duktiga och pålitliga. Vi behövde dra in 3-fas el till lägenheten, byta elcentral, installera spis och nya eluttag och vi fick hjälp med allt. Dessutom var Bengt snäll nog för att komma och installera vår spis en timme efter att jag hade ringt då han visste att vi har små barn hemma. De är väldigt måna om sina kunder! 10 poäng av 10!

– Ivika (2021-03-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...