Stadsbyggarna Syd AB

Bild av företag Stadsbyggarna Syd AB

Välkommen till Stadsbyggarna Syd Vi är ett byggföretag med fokus på kvalitet, kundnöjdhet och professionalism. Våra anställda har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Vi utför både stora och små projekt för både privatpersoner och företag. Vanligtvis utgår vi från Malmö, där vi har kontor och verkstad, men givetvis har vi hela Skåne som arbetsområde.

Varför ska du välja Stadsbyggarna Syd? Vi bygger/renoverar snabbt och effektivt, samt med en stor noggrannhet. Våra hantverkare har stor och bred kompetens, vilket gör att vi kan utföra arbetet på ett effektivt och säkert sätt. Vi tar ansvar för hela byggprojektet, vilket skapar trygghet för dig som kund. Vi är flexibla och lyssnar alltid på dig som kund. Vi tar givetvis alltid fullt ansvar för våra renoveringar och byggen. Vi är utbildade och har kompetensintyg inom: Allmän Ställningsutbildning 2-9 meter Fallskyddsutbildning Byggarbetsmiljöregler BAS P/U Säkra Lyft Likväl är våra uppdrag alltid ansvarsförsäkrade. Vi arbetar med miljön i fokus och försöker i så hög grad som möjligt arbeta med miljövänliga och återvinningsbara produkter. Vi är den självklara byggfirman att anlita i Skåne! Kontakt: Berat Bezera 070-064 88 87 www.stadsbyggarnasyd.se Instagram Facebook

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Stadsbyggarna Syd AB har utfört.

Nybyggnation

2-plan funkishus

Gjutning trappa

Pågående nybygge funkis hus

Gjutning trappa

Tillbyggnad

Pool och trädgård

BMI takskola

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Stadsbyggarna Syd AB.

M

Utgrävning

Vi anlitade Stadsbyggarna Syd för att gräva ut och inreda ny källardel i vårt hus. Arbetet sköttes prickfritt enligt tidsplan och överenskommet pris. Det var ett stort och omfattande jobb som utfördes medan vi bodde i hemmet men alla visade stor hänsyn och vi upplevde hela arbetsprocessen som smidig och okomplicerad. Kommunikationen under arbetets gång var utmärkt och de kom med förslag på ändringar som gjorde resultatet bättre än vi förutsedde. Vi har anlitat Stadsbyggarna Syd igen för ytterligare projekt så vi kan varmt rekommendera dem.

– Malin (2024-02-06)

S

solcellsanläggning

Jag är väldigt nöjd med valet av Stadsbyggarna syd som entreprenör till projekten vi utfört under 2023. Det avser både vår solcellsanläggning som dem installerat samt även poolprojekt. Stadsbyggarna Syd är väldigt lyhörda samt professionella i sitt agerande där de sätter mig som kund i fokus vilket vi uppskatta väldigt mycket. Tiderna hålls och Berat är väldigt duktig på att hålla en bra dialog för att informera om status och information som är värt att känna till.

– Safet (2024-02-05)

S

Återkommande projekt

Vi har anlitat Stadsbyggarna syd i våra projekt ett flertal gånger och är väldigt nöjda med deras noggrannhet samt hur de sätter mig som kund i centrum. De har ett professionellt agerande och håller tidsramar som lovats. Rekommenderar gott Stadsbyggarna Syd.

– Safet (2024-02-02)

N

Lägenhetsrenovering

Jag anlitade Stadsbyggarna Syd AB för att genomföra en omfattande renovering av min lägenhet, där uppdraget innefattade projektering och omdaning av en fyrarummare till en mer rymlig trea med ett extra badrum samt integration av tvätt- och torkmöjligheter. Från start till mål har min upplevelse varit exceptionellt positiv. Teamet visade en imponerande professionalitet och engagemang genom hela projektet. Kommunikationen var utmärkt; jag hölls kontinuerligt uppdaterad om framstegen och eventuella beslutsbehov som uppstod längs vägen. Priserna och tidsestimaten hölls konsekvent utan avvikelser, vilket bidrog till en smidig och förutsägbar process. Resultatet överträffade mina förväntningar, både vad gäller kvaliteten på utförandet och hur väl det slutliga resultatet matchade min vision för lägenheten. Med tanke på den höga standarden på arbete, tillförlitligheten i projektledningen och den övergripande servicenivån, ger jag Stadsbyggarna Syd AB en fulländad 5 av 5 i betyg. Jag är oerhört nöjd med resultatet och skulle varmt rekommendera dem till alla som överväger att anlita ett byggbolag.

– Niko (2024-01-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt