BjörnåsBygg AB

Bild av företag BjörnåsBygg AB

Välkommen till BjörnåsBygg AB Vi erbjuder byggtjänster i form av: Altaner, tillbyggnad, kök, fönster dörrbyte och totalrenovering. Vi utgår från Åstorp i nordvästra Skåne och jobbar med några mils omnejd. Hör gärna av er.

VÅRA TJÄNSTER Nybyggnad Total renovering Köksmontage Tillbyggnad Fasadmontage Altaner Fönstermontage Takbyte Filip ☎️ 070-270 90 79 📨 info@bjornasbygg.se

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BjörnåsBygg AB.

K

Ombyggnad

Jag vill lämna mitt omdöme om Filip, BjörnåsBygg. Jag är väldigt nöjd och tacksam över renovering av mitt hus , det blev en mer omfattande ombyggnad än vi tänkt från början och vi hade inte gjort upp någon direkt tidsplan. Priset blev högre än förväntat och det är ju för att det blev mer omfattande. Jag är annars mycket nöjd med Filip som är så noggrann, duktig och jag känner till 100% mig helt trygg med hans arbete. Kan verkligen rekommendera honom till andra. Jag kommer att använda honom till fler jobb framöver.

– Kitty (2022-12-20)

M

Takbyte

Absolut, jättenöjda! De höll självklart tiden och priset. Jättenoga och bra arbete, berätta sin plan och vad som skulle hända och ske. Vi bytte tak, där råspont runt om (takskägg och längst takgaveln), tak (med gavelpannor) måla takskägg samt bytte uterumstaket. Satte även solceller där de fick samarbete med den firman och det fungerade klockrent. De skötte allt, avfallshantering, plåtkillen, målaren osv. Vi besiktiga även jobbet, helt utan anmärkning 👌. Så de hängde hos oss ett tag 😊😅👍. Filip gjorde arbetet tsm med Alexander (GoldringsBygg). ToppenHantverkare helt klart! God jul! /Madeleine

– Madeleine (2022-07-19)

A

100 kvm pooldäck

Vi har anlitat Filip för ett 100 kvm pooldäck. Priser har fungerat bra enligt överenskommelse. Han jobbar med stor noggrannhet och engagemang. Löser kluriga saker efter hand, och har bra idéer och fixar det mesta.. Han har gått efter en grundritning.

– Anders Tyringe (2021-08-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt