Snickmo AB

Bild av företag Snickmo AB

SnickMo AB är ett företag placerat strax utanför Staffanstorp. Vi är ett gäng hängivna hantverkare med många års erfarenhet inom både stora och små projekt. Allt från finsnickeri till renoveringar. Genom ett gediget nätverk av duktiga hantverkare inom VVS, Puts, El och måleri löser vi ditt projekt, med kvalitet i fokus, från början till slut.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Snickmo AB har utfört.

Staket och trädäck

Innan och efter,

Tänk vad lite SnickMo kan göra för vardagslyxen. Morgonkaffet smakar lite bättre när vägen ner från sovrummet till köket även är en fröjd för ögat. Hur ser din morgonväg ut? Hur vill du att den ska se ut? Vi kan hjälpa dig 🙂.

Platsbyggd hallmöbel,

Här har vi en vacker platsbyggd hallmöbel med sitt del som vi fick äran att göra. Är det något ni själva drömmer så tveka inte att kontakta oss på SnickMo AB så hjälper vi er både med stora och små jobb.

Golvläggning och nytt bord,

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Snickmo AB.

A

Hall- och köksrenovering

SnickMo var med redan i planeringen av det nya köket och följde upp efterhand som allt blev beställt. Köket levererades till dem så man behövde inte passa leveranserna själv. Också kommunikationen med vitvarorna och elinstallationen hanterades till stor del av SnickMo vilket gjorde att det flöt på bra. Resultatet blev bättre än jag tänkt och de kom också med lösningar som jag inte tänkt ut själv.

– Ann-Charlotte (2022-02-28)

P

Renovering.

Proffsigt utförande arbete , mycket nöjd med arbetet samt företaget i stort sett väldigt enkla & smidiga att göra med.Bra kommunikation.Kan varmt rekommendera Snickmo.

– Pia r (2022-02-16)

M

Köksrenovering, renovering undervåning.

De har hjälp men en del hemma. Otroligt duktiga killar!Bland annat har de flyttat vårt kök till rummet intill & i princip gjort om hela nedanvåningen. All kommunikation har varit riktigt bra! Kommer anlita de för framtida projekt

– Magnus S (2022-02-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt