Snickmo AB

SnickMo är ett företag placerat strax utanför Staffanstorp. Vi är ett gäng hängivna hantverkare med många års erfarenhet inom både stora och små projekt. Allt från finsnickeri till renoveringar. Genom ett gediget nätverk av duktiga hantverkare inom VVS, Puts, El och måleri löser vi ditt projekt, med kvalitet i fokus, från början till slut.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Snickmo AB har utfört.

Referensjobb "Staket." utfört av Snickmo AB

Staket.

Referensjobb "Köksrenovering." utfört av Snickmo AB

Köksrenovering.

Referensjobb "Golvläggning." utfört av Snickmo AB

Golvläggning.

Referensjobb "Nytt bord." utfört av Snickmo AB

Nytt bord.

Referensjobb "Trädäck." utfört av Snickmo AB

Trädäck.

Referensjobb "Köksrenovering." utfört av Snickmo AB

Köksrenovering.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Snickmo AB.

A

Hall- och köksrenovering

SnickMo var med redan i planeringen av det nya köket och följde upp efterhand som allt blev beställt. Köket levererades till dem så man behövde inte passa leveranserna själv. Också kommunikationen med vitvarorna och elinstallationen hanterades till stor del av SnickMo vilket gjorde att det flöt på bra. Resultatet blev bättre än jag tänkt och de kom också med lösningar som jag inte tänkt ut själv.

– Ann-Charlotte (2022-02-28)

P

Renovering.

Proffsigt utförande arbete , mycket nöjd med arbetet samt företaget i stort sett väldigt enkla & smidiga att göra med.Bra kommunikation.Kan varmt rekommendera Snickmo.

– Pia r (2022-02-16)

M

Köksrenovering, renovering undervåning.

De har hjälp men en del hemma. Otroligt duktiga killar!Bland annat har de flyttat vårt kök till rummet intill & i princip gjort om hela nedanvåningen. All kommunikation har varit riktigt bra! Kommer anlita de för framtida projekt

– Magnus S (2022-02-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...