MCC ENTREPRENAD AB

Bild av företag MCC ENTREPRENAD AB

Vi är stolta över vår arbete, kvalitet är det vi erbjuder. Vi strävar efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi är en lärande organisation och delar gärna med oss av vår kunskap. Vi bygger MCC ENTREPRENAD team tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och de samhällen där vi verkar. Vi drar nytta av mångfald för att leverera bästa tänkbara lösning. Vi främjar en inkluderande arbetskultur som präglas av förtroende och respekt för varandra. Vi hjälper våra kunder att nå framgång. Vi strävar efter att förstå behoven hos våra kunder och deras kunder. Vi finns här för att hjälpa våra kunder att göra sina visioner till verklighet.

Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram! 📨 info@mccentreprenad.se 📞 073-612 34 34

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MCC ENTREPRENAD AB har utfört.

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Renovering av 62 Badrum i Örebro

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MCC ENTREPRENAD AB.

T

Renovering kök och badrum

Ingen lätt historia att renovera en sommarstuga i olika nivåer som ska byggas om så att det är i samma nivå och mycket som kan gå fel. Oerhört lyhörda och Musse har varit lätt att prata med och han har gjort betydligt mer än han egentligen behövde. Bland annat ordnade han till ventilationen på ett sätt i badrummet som vi inte trodde var möjligt och det enda som då tillkom var materialkostnader trots att det också innebar merarbete. Samtidigt som de var där och arbetade bytte de oxå ut ytterdörr och undertak i vardagsrummet. Inget överpris. Efter offerten var färdig kom jag på att jag ville ha vattenutkast. Jag köpte den och den installerades utan någon tilläggskostnad. Nästa gång jag behöver göra arbete kommer jag inte använda Brabyggare utan ringa Musse direkt.

– Thomas Brejding (2023-12-10)

Hantverkarens svar

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme! Det var verkligen en utmaning att renovera sommarstugan, och vi är glada att du är nöjd med resultatet. Det var ett nöje att arbeta med dig, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet uppstår. Tveka inte att höra av dig om det är något annat vi kan assistera med. 🤗

A

Målning , plattsättning

Vi anlitade Musse och Mcc Entreprenad för målning och plattsättning för vårt nybyggda hus i Örebro. Lätta att få tag på, kom när dom sa att dom skulle göra och gjorde ett bra arbete. Plattsättningen är det bästa jag sett! Rekommenderas varmt

– AdamV (2023-02-20)

N

Renovering av Lägenhet

Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.

– NinaM (2023-02-14)

J

Renovering Lokal

Vi anlita dem under c 2 mån för en omfattande renovering av vår lokal. Vi stötte på olika utmaningar och vi fann ett stort stöd hos dem. Alltid fann de lösningar där kvalité och ekonomin var inräknade. Allt gick smidigt och allting fungerade utmärkt! De var alltid tillgängliga och kom alltid när det var bestämt. Vi skulle aldrig kunnat ha fått bättre partners för vår renovering. Detta företaget rekommenderar jag varmt. Verkligen unika. De släppte inget och slutförde allt utan att man någonsin behövde söka upp dem eller be om det. Toppklass!

– JohanE (2023-02-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt