Majki Bygg AB

Bild av företag Majki Bygg AB

Majki Bygg AB är det personliga byggföretaget med en gedigen erfarenhet belaget i Göteborg. Med vår långa och omfattande erfarenhet från byggbranschen och uppdrag på olika nivåer besitter vi en bredkunskap och kännedom inom ett flertal olika område, allt inom ramen från projektering till utföranden. Vi står för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service, och arbetar för att alltid sätta kunders önskemål och behov i fokus. Med kunnig och engagerad personal finns vi på Majki gärna med under hela processen från idé till färdigställande. Det tillsammans med ett tarvlig bemötande och lyhördhet gör att vi alltid strävar efter ett leverera ett resultat som ska överträffa kundens förväntningar. Hos oss är du självklart välkommen att utnyttja ROT-avdrag. Välkomna att kontakta oss för att förverkliga ditt nästa projekt, stort som smått.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Majki Bygg AB har utfört.

Badrumsrenovering

Balkong med terass

Trappa samt fasad och tillbyggnad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Majki Bygg AB .

S

Totalrenovering av badrum

Håller vad dom lovar, punktlig, nöjd med priset mm. Stort tack Daniel.

– Sara (2024-07-08)

A

Tillbyggnad/badrum

Jag vill ge ett mycket positivt omdöme till Majki bygg Ab och ett stort tack till projekt ledaren Daniel. Arbetet av min tillbyggnad blev klart helt enligt tidsplanen och till den överenskomna kostnaden, vilket verkligen uppskattas. Under hela byggprocessen var teamet mycket tillgängliga och hjälpsamma. De svarade snabbt på frågor och löste eventuella problem direkt, vilket gav en stor trygghet genom hela projektet. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster för den som söker pålitliga och professionella snickare. Det är inte alltid lätt att inhandla sanitetsvaror och fönster utan er hjälp så hade jag inte kunnat genomföra mitt drömprojekt. Tusen tack!

– Admir (2024-07-05)

J

Håller vad dom lovar,

Trevlig personal som håller vad dom lovar..

– Jacob (2024-07-04)

T

Flera bygg jobb utförda under många år!

Har nog aldrig blivit så positivt och väl bemött någonstans - det kändes som vi känt varandra hela livet redan efter första mötet.

– Thomas (2024-07-01)

E

Jobb

Gjorde ett bra jobb.

– Emir (2024-06-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt