TH:s Trä & Betong Golv Bygg Måleri AB

Bild av företag TH:s Trä & Betong Golv Bygg Måleri AB

Om Oss, Vi utgår från Arvika och Karlstad, men utför arbeten över hela Mellansverige. Det händer också att vi deltar i större projekt i Norge. Goda resultat Genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation, servicekänsla och ett brinnande intresse för det vi gör har vi utvecklat verksamheten till vad den är idag. Vi är mycket noggranna av oss och vi kommer när vi lôver!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som TH:s Trä & Betong Golv Bygg Måleri AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TH:s Trä & Betong Golv Bygg Måleri AB.

A

Kan verkligen rekommendera den firman, ger dom högsta betyg 5 ⭐️

Jag anlitade Ths med att slipa ett golv och lägga in nya i resten av lägenheten 3 rum och kök och även målning av innerdörrar och köksluckor. Allt fungerade jättebra, trevlig personal som höll vad dom lovade. Kan verkligen rekommendera den firman, ger dom högsta betyg 5 ⭐️

– Ann-May (2023-09-26)

G

Betongslipning med mera,

Vi fick först hjälp med betongslipning och ytbehandling av vår veranda för att ta bort gammal färg och missfärgningar. Samtidigt upptäcktes en vattenskada i köket. I en besvärlig planeringssituation med oklar omfattning av skadan och dessutom ett krånglande försäkringsbolag fick vi rejäl och snabb hjälp med utrivningen. Torkprocessen blev långdragen och under tiden planerades renoveringen och började omedelbart då klarsignalen kom från fuktkontrollen. Alla jobben som TH:s gjort här är fackmannamässigt utmärkt utförda. Uppgjorda priser och tider följdes. Det var mycket lätt att få kontakt med arbetsledaren. Vi kan absolut rekommendera TH:s!

– Göran (2023-03-02)

A

Golvvård

Bra utfört, fast pris kvm, hög serviceanda.

– Anders (2023-02-17)

Kontakt