OneCon Byggentreprenad AB

Bild av företag OneCon Byggentreprenad AB

OM OSS OneCon Byggentreprenad AB är ett byggföretag som jobbar runtom i Mälardalen med bas i Knivsta Vi jobbar åt både privatpersoner och företag och utför även ROT-arbeten. Vi är engagerade, effektiva och eftersträvar absolut bästa kvalité. Vi tar inte den kortaste vägen. Vi tar den bästa. Du behöver inte anlita olika yrkesgrupper när du jobbar med oss. Vi tar in underentreprenörer om det behövs. Hör av dig!

Kontakt anton.nieminen@onecon.se 072-227 43 28

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som OneCon Byggentreprenad AB har utfört.

Nybyggnation

Ditt projekt, vårt uppdrag! Förråd, Attefallshus, garage, hus och mycket mer. Vi jobbar från litet till stort och hjälper dig gladeligen. Ring eller mejla oss!

Renovering

Börjar taket vara slitet och gammalt med risk för läckage? Är det dags för en totalrenovering av övervåningen? Oroa dig inte, vi finns här!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för OneCon Byggentreprenad AB.

R

Totalentreprenad 200m2

Vi har anlitat OneCon för en totalentreprenad på en 200m2 carport/verkstad/garage. Vi är mycket nöjd med alla delar, byggtid, pris, löpande kommunikation och inte minst utförandet. Vi ger OneCon betyg 5 😊

– Roger (2023-12-21)

O

Gjuta fundament för trappa i stål och granitsten

Otroligt nöjda med hela projektet från första mötet till slutresultat. Vi har även fått hjälp med marktegel i fiskbensmönster, lösvirkesbyggt förråd, otroligt snygg design. Montering kamin i växthus och skorsten med perfekt passform. Otroligt trevlig och väl utbildad personal. Noggrann tidsrapportering vid löpande arbeten. Kan bara ge bästa rekommendationer. Vi kommer bara anlita OneCon i alla våra byggprojekt framöver.

– Ola & Karin (2023-12-14)

P

Utbyggnad

Unga ambitiösa och pålitliga. imponerande duktiga. Fixade allt och lite till. Fixade en hel utbyggnad med golvvärme, diskho, walkin closet, ny entré, ny fönster, gjutit platta med mera. Högsta betyg på allt!

– Per-Gunnar (2023-11-26)

A

Byta alternativ lägga om befintligt plåttak.

Jättenöjda med mycket bra utfört arbete. Snabb service och väldigt bra bemötande.

– Anna (2023-10-20)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt