MT bygg & förmedling AB

Bild av företag MT bygg & förmedling AB

Välkommen till MT Bygg & Förmedling - Från idé till verklighet Behöver du hjälp med att inreda, bygga, eller renovera? Vi har rätt kompentens med otrolig duktiga samarbetspartner med flera års erfarenhet inom branschen står vi redo för att förverkliga just dina idéer & drömmar. Oavsett om det gäller badrumsrenovering, köksrenovering, bygga pool & hus, totalrenovera ditt kontor eller resturang så har du kommit rätt.. Vi kanske inte kan hälpa dig med ALLT men i alla fall med det mesta! Vår inredningsdesigner hjälper dig helt kostnadsfritt när du väljer oss som din inredningsbyrå eller byggförmedlare! *Projektledning ingår!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MT bygg & förmedling AB har utfört.

Köksrenovering

Köksrenovering

Köksrenovering

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Intyg - Konsument Entreprenad juridikkurs

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MT bygg & förmedling AB.

C

Snickeri, montering av skåp, förrådsbyggnation.

Vi har anlitat MT Bygg & förmedling AB några gånger nu. Först via Kivk och sen för diverse projekt hemma med snickeri, montering av skåp, förråd byggnation. Vi är jätte nöjda med arbetet. Vi får alltid bra hjälp och bra förslag till olika lösningar. Arbetet utförs på en väldigt noggrant sätt och med hög kvalitet. Vi har haft bra dialog med Tina och snabb kontakt. Tydligt information gällande priserna. Prisvärt företag. Vi varmt rekommenderar MT bygg & förmedling AB

– Carolina (2024-03-01)

A

Renovering av badrum.

Utmärkt, tidsplan och angiven budget hölls.

– Anssi (2024-02-27)

P

Rivning och installation av kök

Vi anlitade Tina och MT Bygg för installation när vi köpte ett nytt kök från Kvik. De var både vår kontakt med Kvik, samt ansvarade för rivning av vårt gamla kök och installation av det nya. Vi var mycket nöjda med allt som de gjorde från första kontakt till slutfört arbete. Bra dialog med snabba svar genom hela processen. Hög kvalitet på genomfört arbete och inom de på förhand överenskomna tiderna. För vår nästa renovering i vårt hus har vi redan anlitat MT Bygg igen och jag kan absolut rekommendera dem.

– Pär (2023-10-24)

P

Byggde två stycken skjutdörrsgarderober

Mycket snabb och bra respons vad gäller offert och tillgänglighet. Prisvärt efter ROT-avdrag. Mycket noggrann hantverkare som städade efter sig.

– Pontus (2023-10-02)

J

Projekt i tvättstugan

MT-bygg har hjälpt till med ett projekt i tvättstugan som snickeri, bygga upp skåp och lådor, dragit el samt målning. Allt har utförts utan anmärkning, vi är nöjda med arbetet. MT hade dessutom egna lösningar på detaljer som vi hade svårt med (heller inte tänkt på). Kom dessutom och gjorde justering på detaljer som vi inte var 100%-igt nöjda med. Inte deras jobb som var tokigt utan fel på ritning från leverantören. Allt från MT stämde från offert till faktura. Efter utfört jobb så blev vi kontaktade av arbetsledare för uppföljning. Svårt att ge annat än betyg 5, kan nog inte se hur det skulle kunna bli bättre. Dom kom när dom skulle och blev klara i tid.

– Jonas C & Anette S (2023-05-23)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt