OA Fönster och Fasad Entreprenad AB

Bild av företag OA Fönster och Fasad Entreprenad AB

Välkommen till OA Fönster & Fasad AB! Fönsterbyten Fönsterrenoveringar Fasadmålningar Vi utför fönsterrenovering över hela Sverige! Maila oss info@oaentreprenad.se Ring oss 073-6838364

Hemsida Instagram

VI GER DIG

Kvalitet

Vi arbetar för att leverera kvalitet i allt vi gör. Med långvarig erfarenhet och omfattande kompetens strävar vi ständigt efter att uppnå högkvalitativa resultat och på så sätt leva upp till dina förväntningar. 

Heltäckande hjälp

Hos oss får du alltid hjälp från start till slut. Vi finns med dig under hela processen, från offert till färdigställt resultat. Vår process inkluderar ett kostnadsfritt besök, offert, planering, genomförande, besiktning och uppföljning.

Tillgänglighet

Vårt företag är aktiva i hela Sverige med särskild inriktning på Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vår strävan är att finnas tillgängliga för alla som behöver vår hjälp, oavsett vart de befinner sig.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som OA Fönster och Fasad Entreprenad AB har utfört.

UC Kreditvärdig

Måla om huset

Fönsterrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för OA Fönster och Fasad Entreprenad AB.

A

Måla och renovera

De hjälpte oss att måla hela vår villa på utsidan: takplåtar med linoljefärg, fasad med Falu Rödfärg, renoverat samtliga fönster och kittat om dem och målat med linoljefärg. Nu håller de på och målar om alla snickerier invändigt och slipar och vaxar våra golv med linoljevax. De är mycket duktiga och enkla att ha att göra med. Kan varmt rekommendera dem.

– Adriano (2024-03-19)

P

Renovera samtliga fönster i huset

De renoverade samtliga fönster i huset. Jobbet de gjorde är utmärkt gjort. Mycket bra kontakt och offert samt kontrakt. Mycket seriöst och kunnigt.

– Peter (2023-11-02)

C

Väldigt väl utförd fasadmålning

OA Fönster och Fasad gjorde ett utmärkt arbete. De var väldigt tillmötesgående och lätta att kommunicera med, inför och under arbetets gång.

– Christer (2023-07-21)

D

Smidigt och Professionellt

Företaget gjorde ett fantastiskt jobb utan strul. Priset för arbetet var rimligt och vi är väldigt nöja med resultatet.

– Darryl B (2023-06-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt