Värmebutiken Litsby Kaminer AB

Bild av företag Värmebutiken Litsby Kaminer AB

Litsby Kaminer hittar du på Litsby Gård i Täby. Här har det handlats med kaminer och skorstenar sedan 1984 och många kunder kommer nu tillbaka för att köpa sin andra eller t.o.m. tredje braskamin. Bolagets firma är Johanssons Skorstensservice men vi kallar oss Litsby Kaminer i vår marknadskommunikation. Vi är en av branschens mindre aktörer och vi kan lägga ett stort engagemang i varje kund. Här blir du inte en kund i mängden. En stor andel av våra kunder kommer till oss på rekommendationer och naturligtvis ofta från vårt närområde, Täby, Vallentuna, Upplands-Väsby, Danderyd m.fl. För oss är det därför viktigt att du blir nöjd och kan berätta om det. Därför kommer vi att anstränga oss lite mer, vart du än ska installera din nya braskamin. Kontakta oss: martin@varmebutikerna.com eller ring på 08 502 371 00

https://www.varmebutikerna.com/ https://www.facebook.com/varmebutikerna/

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Värmebutiken Litsby Kaminer AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Värmebutiken Litsby Kaminer AB.

P

Köpa kamin och installation.

Vi köpte kaminen och installationen av den i vårt hus. Vi var mkt nöjda med arbetet som Martin och hans murarkollega genomförde. Vi hade precis renoverat golvet i rummet som den skulle installeras i och vi höll på med att måla om väggarna. Eftersom jag är pedant så förklarade jag att vi var väldigt måna om att inte få skador i det nylackade golvet, vilket de hanterade galant. Vi fick till och med chansen att måla väggarna efter att de tagit upp hålet till rökkanalen innan de kom tillbaka för att ställa dit kaminen på plats. Det går liksom inte att föreställa sig att det skulle kunna ha blivit bättre. Väldigt enkla att prata med och priset vi fick var lägre än nypris då det vid tillfället blev så att vi köpte ett visningsexemplar för att få ner leveranstiden. Man köper ju inte kamin så ofta, men om det skulle hända igen så återvänder vi garanterat till Martin om han inte gått i pension.

– Per T (2024-01-10)

B

Installera en ny braskamin i mitt hus.

Litsby Kaminer AB har hjälpt mig på ett fantastiskt fint sätt med att installera en ny braskamin i mitt hus. Från första kontakt till offert och utförande kan jag ge om man ska sätta siffror på på firman 5 plus. Fantastiskt kunniga och trevliga människor. Hoppas dom fortsätter i samma stil.

– Benny F (2023-11-05)

E

Installation av kamin i vårt hus.

Jobbet som utfördes blev superbra! Det blev precis som vi tänkt oss och kanske lite bättre till och med. Offerten var väldigt tydligt och kom snabbt. Tydligt specad och vilken tid det skulle ta. Professionellt från första stund, noggranna, korrekta och lösningsorienterade. Det märks att de har mångårig erfarenhet av montering inom företaget. Det kändes väldigt tryggt att välja Litsby.

– Eric H (2023-10-18)

K

Sätta in en insatsspis

Jag är hel nöjd med arbetet snabba och smidiga de va väldigt tillmötesgående.

– Kjell H (2023-10-14)

R

Installerade en täljstenskamin

Martin och hans killar var hos oss i våren 2023 och installerade en täljstenskamin. Redan vid från första kontakt med Martin och Litsby kamin så har vi känt ett förtroende för honom och företaget offerten var rättvis och han gick igenom den så att det var inga oklarheter med den, men sen så beställde vi kaminen vid fel tillfälle just när alla andra också ville ha en kamin installationen så allt blev väldigt försenat men Martin höll oss informerade hela tiden och väl när det var dags för installation så var dom snabba och professionella.

– Robin (2023-03-03)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt