Hitta bra hantverkare – gör så här!

BraByggare är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta hantverkare. Du behöver bara beskriva vad du vill ha hjälp med. Du får sedan upp till 6 st svar från kvalitetssäkrade hantverkare. Jämför offerter, läs kundomdömen och välj sedan den som känns bäst för dig!

Så här enkelt är det:

 


Välj kategori
– Klicka på den kategori som bäst beskriver det projekt du vill ha hjälp att få utfört. Fyll i formuläret för att beskriva projektet. En bra beskrivning hjälper dig att få rätt entreprenör. Endast de entreprenörer som svarat på din förfrågan får din kontaktinformation.

Ta emot svar – Du får svar av upp till sex kvalitetssäkrade entreprenörer som har erfarenhet av just den typen av uppdrag.

Välj entreprenör – Jämför entreprenörernas profilsidor här på BraByggare.se. Du hittar bl.a. omdömen från andra beställare, entreprenörens olika certifikat och referensprojekt. Då kan du i lugn och ro välja vem/vilka du vill gå vidare med för att få offerter av.

Platsbesök – För de flesta byggprojekt rekommenderar vi att ni bokar platsbesök med de entreprenörer ni vill ha offert av.

Kom ihåg att skriva avtal – BraByggare rekommenderar att ni alltid skriver avtal med den entreprenör som ska utföra projektet. Här hittar du avtalsmallar

Med tjänsten TryggtJobb får du avtalsmallen digital som signeras av både dig och hantverkaren med hjälp av BankID.

Sätt omdöme – När projektet är klart önskar vi att du sätter ett omdöme på den entreprenör ni använt. Det gynnar duktiga hantverkare och är till nytta för alla andra som använder tjänsten.

Hitta hantverkare

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...