NACKA BAD OCH BYGG AB

Bild av företag NACKA BAD OCH BYGG AB

Välkommen till Nacka Bad och Bygg AB, den trygga och miljömedvetna byggföretaget !  När du ska renovera ditt badrum eller kök är det en investering i dig själv och för att öka värdet på din bostad. Vi arbetar därför tillsammans med dig för att ta fram en unik och personlig lösning för just ditt badrum eller kök. Vi har stor förståelse för att du är kräsen i valet av entreprenör samt att du är kvalitets och kostnads medveten kund, därför har vi gjort det till vårt målsättning och vårt ledmotiv att erbjuda kostnadseffektiva renoveringar som våra kunder uppskattar och att renovera badrum och kök som dem kommer att trivas i . Våra nöjda kunder är en fantastisk bekräftelse på vårt arbete och en energikick att fortsätta att jobba med det vi alltid har trott på: Att det går att genomföra badrum och köksrenoveringar med kvalitet samtidigt som det är kostnadseffektivt och går snabbt.  Vi har nära samarbete med elektriker, rörmokare och målare med egna certifieringar och egna företag som jobbar som underentreprenörer till oss ! - Vi är behöriga att utföra tätskikts arbeten enligt branschorganisationen ByggKeramikRådets branschregler för tätskikt i våtutrymmen.   - Vi är Godkända av Villaägarnas Riksförbund. - Vi är medlemmar i PER. ( Plattsättnings Entreprenörernas Riksförbund ) - Vi har tecknat ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa.  - Vi tillämpar 5 År Garanti för utfört arbete. Efter slutfört arbete överlämnar vi nedan dokumentation till våra kunder: - Kvalitetsdokument samt monteringsanvisning för tätskikt, vi använder tätskikt system från HÖGÄNÄS. - Säker Vatten Intyg vid rörarbeten, vår samarbetspartner Sofia Rör AB är ett Auktoriserad VVS företag. - Ifylld dokumentation för El-arbete, vår samarbetspartner Brissman Elektriska AB har el behörighet. För bortforsling av byggavfall samarbetar vi med Ragn-Sells Recycling AB, vi är måna om miljön och betalar därför extra för att Återvinna så mycket som möjligt av det avfall som blir i samband med renovering. Nacka Bad och Bygg AB har det högst möjliga kreditbetyget, Vi rekommenderar våra blivande kunder att göra en grundlig ekonomisk kontroll för företaget som dem tänker anlita. Ring oss redan idag på telefon : 076-186 52 65 eller skicka ett e-mejl till info@nacka-bygg.se för att få en kostnadsfri offert för just ditt bygg projekt! Med vänlig hälsning Elton Brami Vd NACKA BAD OCH BYGG AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som NACKA BAD OCH BYGG AB har utfört.

Köksrenovering i Rindö.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB helrenovering av ett kök i rindö. Vi monterade vattenburen golvvärme, flyttspacaklade, monterade natursten på golvet, monterade spottar i taket, monterade nytt trä tak, rev bort en vägg mellan kök och vardagsrum, monterade specialbeställda och handgjorda pelare och balk av trä, bredspacklade och målade vägg ytorna, monterade Kvänum kök med köks ö, monterade nya golvlister samt foder runt fönstrar, utförde nya el och rör dragningar.

Radhusrenovering i Skarpnäck.

Här utförde Nacka bad & Bygg AB helrenovering av köket, hallen, vardagsrummet, badrumet i entre våningen samt hall och badrumsrenovering i övre våningen.

Ombyggnation av en 2a till en 3a i Nacka.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB helrenovering av en bostadsrätt som ursprungligen var en 2a men som vi byggde om till en 3a. Här monterades bland annat ett ikea Kök med spottar under överskåp samt svart glas mosaik ovanför bänkskiva.

Plattsättning i Nacka Forum

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB plattsättning av stora granit platter 60 cm X 60 cm i 4 Sjärniga Gallerian Nacka Forum.

Badrumsrenovering i Nacka.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB helrenovering av badrummet. Allt revs bort, väggarna omgipsades med våtrumsgips, nytt tak med infällda spottar, golvbrunnen bytes , el buren golvärme, nu tätskiktssystem med folie, inbyggt badkar och vägghängt toastol.

Dekor sten samt belysning i Fondvägg i Hammarby Sjöstad.

Här Utförde Nacka Bad & Bygg AB vardagsrums renovevering. Nytt parkett golv , nya golvlister, dekor sten i fondvägg, dimbar belysning för mys effekt, Spackling och målning av tak samt reterande väggar i vardagsrummet.

Ombyggnation av balkong till mysig uterum i Nacka.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB balkong inglasning. Taket isolerades, sänktes och 6 st spottar monterades. Väggarna isolerades, gipsades, bredspacklades och målades. Fönster bänk av ek monterades runt om. Golvet isolerades och nytt parkett monterades. Ledbelysning med dimmer under ek fönsterbänken monterades.

Tapetsering av hus i Saltsjö Boo.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB Tapetsering i hela huset samt monterade inbyggda garderober i sovrum.

Husrenovering i Waxholm.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB helrenovering av ett stort hus belägen i Waxolm. Nya badrum, nytt kök, ny tvättstugga m.m.

Badrumsrenovering i Lidingö.

Här Utförde Nacka Bad & Bygg AB hel renovering av ett stort badrum i Lidingö.

Bastu i Täby.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB Basturenovering. Allt revs bort och nya isolerade väggar byggdes, nytt panel runt om, Flyttspacklad golvet med fall mot golvbrunn, ny tätskit med folie system på golvet, Klinkerläggning samt belysning.

Glassblocksvägg i Värmdö.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB Ombyggnation av ett stort rum i källaren till badrum, bastu och relax avdelning. Kunden önskade sig ett glassblocksvägg mellan duch och handfatt.

Rum i källare Skuru ombyggd till mysig sällskapsrum med öppen brasa.

Här Utförde Nacka Bad & Bygg AB ombyggnation av ett stort rum i källaren till ett fräsch och mysigt sällskapsrum.

Helrenovering av ett hus i Saltsjö Boo.

Här utförde Nacka Bad & Bygg AB helrenovering av ett hus i Saltsjö Boo.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för NACKA BAD OCH BYGG AB.

A

Totalrenovering av kök

Nacka bad och bygg planerade, genomförde och slutrapporterade hela arbetet på ett föredömligt sätt. Tack vare en detaljerad offert undvek vi att det blev missförstånd under resans gång. Arbetet som utfördes var av hög kvalitet tack vare att inga detaljer lämnades åt slumpen. Jag kan verkligen rekommendera Nacka Bad och Bygg för liknande köksrenoveringar!

– Axel (2024-03-25)

R

Byte av bänkskiva, utsågning, installation

Toppenjobb med många goda råd och flexibilitet. Klarade av oväntade moment och hjälpte till med att införskaffa nya produkter när det behövdes. Vi är mycket nöjda!

– RE (2023-12-09)

B

Byta ut toalett

Elton Brami gjorde ett toppenjobb med att byta ut toaletten. Smidigt och proffsigt!

– Barbara (2023-09-25)

H

Badrumsrenovering

Elton var den första som kom och bedömde badrummet, alla frågor besvarades innan de han ställas. Gav ett mycket kompetent intryck vilket höll hela vägen. Bra och tydlig kommunikation och MYCKET väl utfört arbete, är så nöjd!! Är så glad att jag valde "Nacka bad och bygg", var väldig nervös inför renoveringen då jag är till åren och har svårt att gå och behövde bo kvar hemma. Men med Elton känner man sig trygg! Han är mycket ordningssam och ställde undan allt så att jag med lätthet kunde ta mig fram då han gått för dagen. När allt arbete var genomfört lämnade han hela huset skinande blankt. Vill även poängtera att alla Eltons medarbetare höll samma standard. Rekommenderar verkligen "Nacka Bad och bygg"!

– Harriet (2023-08-04)

S

Kakling av köksvägg

Elton är trevlig och alltid tydlig i sin kommunikation. Han är kunnig och tar sig tid att förklara så att jag hela tiden kände mig trygg med att utförandet skulle bli så bra som möjligt. Arbetet utfördes effektivt och proffsigt med snyggt resultat.

– Sofie (2023-05-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt