Rissne mur och puts AB

Bild av företag Rissne mur och puts AB

Med över 20 års erfarenhet av branschen så utför vi på Rissne mur och puts arbete inom fasad tjänster med materialkännedom nya som gamla. Vi startade 2011 Rissne mur och puts som enskild firma och ombildades 2022 till Aktiebolag.

Rissne Mur & Puts AB - Din murare i Stockholm! På Rissne mur och puts utför vi alla typer av arbeten inom fasadtjänster i hela Stockholm, bland annat fasad renovering, fasadbyte, murning och putsning. Vår målsättning är att i alla våra möten med kunderna, skapa en långsiktig och nöjda kundrelation från uppstart på byggprojektet till ett lyckat färdigställt arbete. När vi träffar vår våra kunder går vi alltid igenom och fastställer en noggrann specifikation på vad du önskar få gjort och med kvalitetskrav! Inga jobb är för små eller för stora för oss. Kvalité Vi levererar arbete med hög kvalité som motsvarar kundens förväntningar. Noggrannhet Allt vi utför är noga genomtänkt och genomförs på ett noggrant och professionellt sätt. Hållbarhet Vi ser alltid till att använda material som är likvärdiga för att förlänga hållbarheten. Vi utför följande arbeten: Murning Putsning Kulturfasadarbeten Utvändiga målningar Renovering Gjutning Fasadtvätt Välkommen att kontakta oss för mer information! Kontaktperson: Naser Awel Email: naser@rissnemurochputs.se Telefon: 0739-89 20 91

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rissne mur och puts AB har utfört.

Fasadrenovering

Fasadrenovering

Fleminggatan

Putsning av fasad på Nytorgsgatan 2

Trikåfabriken i Hammarby

Åkersvägen

Nedtagning av ställning

Nytorgsgatan 2

Trappa

Fasadrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rissne mur och puts AB.

M

Två murar, murkrön samt granittrappa

Vi anlitade Rissne Mur och Puts för att putsa om två murar längs garageuppfarten, lägga på murkrön samt skapa en svängd granittrappa upp i trädgården. Naser gav oss en offert uppdelad på de olika momenten och var senare också mycket tydlig med vilka extra kostnader som tillkom under arbetets gång, då vi gjorde vissa tillägg. Naser var ett utmärkt bollplank för de idéer som dök upp under arbetets gång. Vi betalade inget förrän arbetet var klart, vilket kändes tryggt. Arbetet utfördes, enligt vad vi kan bedöma, med stor noggrannhet och resultatet blev perfekt! Vi kan verkligen rekommendera Rissne Mur och Puts och ger betyg 5.

– Magnus (2024-06-22)

P

Betongtrappa

Vi anlitade Rissne mur & puts AB för att renovera vår betongtrappa från 1929. Resultatet är väldigt fint och vi som kund har fått vara med hela vägen. Lösningar har hittats för att våra önskemål ska kunna bli verklighet utan att överskrida budget eller frångå byggnadsnormer. Vi är väldigt nöjda.

– Petra (2023-10-16)

R

Putsa om två fasader

Vi anlitade Rissne Mur och Puts för att putsa om två fasader och är mycket nöjda med resultatet. Vi uppskattade särskilt den goda kommunikationen med besked i tid innan olika moment skulle utföras under reparationen. Arbetet utfördes snabbt och inom utsatt tid och priset inom vad som offererats. Vi ger Naser och Rissne Mur och Puts en 5 i betyg.

– Richard (2023-10-02)

S

Kompetent, noga och bra kommunikationsförmåga

Jag kontaktade Naser på Rissne Mur och Puts för att få hjälp med att fixa en skorsten där putsen släppt, trappsteg som lossnat samt renovering av detaljer vid garageinfart. Jag är mycket nöjd med resultatet och uppskattar de råd och alternativ som Naser föreslog, och överlag tycker jag att kommunikationen funkade väldigt bra, vilket är viktigt för mig. Jag kommer ganska säkert att anlita dom igen till våren för ytterligare underhåll.

– Stefan (2023-09-04)

S

Renovering av putsfasad/målning samt plåtarbete

Vi kan varmt rekommendera Naser med kollegor då de utförde mycket proffsigt arbete. Renoveringen utfördes enligt överenskommelse både vad det gäller pris och tidsschema. Under dessa veckor höll de alltid rent o snyggt efter sig på dagarna trots en omfattande renovering som inkluderade både renovering av putsfasad, målning av fasaden, samt även målning av alla snickerier och plåtarbeten. Vi blev jättenöjda med slutresultatet.

– Stefan (2023-07-10)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt