Rissne mur och puts AB

Med över 20 års erfarenhet av branschen så utför vi på Rissne mur och puts arbete inom fasad tjänster med materialkännedom nya som gamla. Vi startade 2011 Rissne mur och puts som enskild firma och ombildades 2022 till Aktiebolag.

Rissne Mur & Puts AB - Din murare i Stockholm! På Rissne mur och puts utför vi alla typer av arbeten inom fasadtjänster i hela Stockholm, bland annat fasad renovering, fasadbyte, murning och putsning. Vår målsättning är att i alla våra möten med kunderna, skapa en långsiktig och nöjda kundrelation från uppstart på byggprojektet till ett lyckat färdigställt arbete. När vi träffar vår våra kunder går vi alltid igenom och fastställer en noggrann specifikation på vad du önskar få gjort och med kvalitetskrav! Inga jobb är för små eller för stora för oss. Kvalité Vi levererar arbete med hög kvalité som motsvarar kundens förväntningar. Noggrannhet Allt vi utför är noga genomtänkt och genomförs på ett noggrant och professionellt sätt. Hållbarhet Vi ser alltid till att använda material som är likvärdiga för att förlänga hållbarheten. Vi utför följande arbeten: Murning Putsning Kulturfasadarbeten Utvändiga målningar Renovering Gjutning Fasadtvätt Välkommen att kontakta oss för mer information! Kontaktperson: Naser Awel Email: naser@rissnemurochputs.se Telefon: 0739-89 20 91

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rissne mur och puts AB har utfört.

Fasadrenovering

Fasadrenovering

Fleminggatan

Putsning av fasad på Nytorgsgatan 2

Trikåfabriken i Hammarby

Åkersvägen

Nedtagning av ställning

Nytorgsgatan 2

Trappa

Fasadrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rissne mur och puts AB.

S

Kompetent, noga och bra kommunikationsförmåga

Jag kontaktade Naser på Rissne Mur och Puts för att få hjälp med att fixa en skorsten där putsen släppt, trappsteg som lossnat samt renovering av detaljer vid garageinfart. Jag är mycket nöjd med resultatet och uppskattar de råd och alternativ som Naser föreslog, och överlag tycker jag att kommunikationen funkade väldigt bra, vilket är viktigt för mig. Jag kommer ganska säkert att anlita dom igen till våren för ytterligare underhåll.

– Stefan (2023-09-04)

S

Renovering av putsfasad/målning samt plåtarbete

Vi kan varmt rekommendera Naser med kollegor då de utförde mycket proffsigt arbete. Renoveringen utfördes enligt överenskommelse både vad det gäller pris och tidsschema. Under dessa veckor höll de alltid rent o snyggt efter sig på dagarna trots en omfattande renovering som inkluderade både renovering av putsfasad, målning av fasaden, samt även målning av alla snickerier och plåtarbeten. Vi blev jättenöjda med slutresultatet.

– Stefan (2023-07-10)

B

Totalrenovering putsad fasad

En omfattande totalrenovering av vår putsade fasad med att knacka ned befintlig puts, putsa om hela fasaden, måla plåtdetaljer, måla grund samt lägga granitplattor på entrétrappan. Naser och hans medarbetare har gjort ett kanonbra arbetet med en strävan att det ska bli ett bra slutresultat. Vi är supernöjda med slutresultatet. Arbetet tog även den tid som Naser bedömde att det skulle ta.

– Björn (2023-05-25)

C

Större fasadrenovering

Jag anlitade Rissne Mur och Puts för en större fasadrenovering, (restaurering och putsning av tegelfogar, slätputsning av skorsten, byte och målning av fasadpanel, målning av sockel, läggning av marksingel), av min tegelvilla. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Under arbetets gång utökade projektets omfattning då jag själv valde till vissa arbeten. Jag fick då bra råd och vägledning av Naser, (projektansvarig). Tidsplanen hölls som helhet, (utökades dock något då jag valde vissa tilläggsarbeten). Jag kan varmt rekommendera Rissne Mur och Puts för sitt professionella och positiva bemötande, gedigna yrkeskunskap samt noggrannhet i arbetets utförande.

– CG (2022-09-26)

B

sprickor i putsad fasad på ett radhur

Bra utfört jobb. Dock stämde antalet arbetade timmar inte med det angivna i offerten.

– Bosse (2022-08-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...