Rissne mur och puts AB

Med över 20 års erfarenhet av branschen så utför vi på Rissne mur och puts arbete inom fasad tjänster med materialkännedom nya som gamla. Vi startade 2011 Rissne mur och puts som enskild firma och ombildades 2022 till Aktiebolag.

Rissne Mur & Puts AB - Din murare i Stockholm! På Rissne mur och puts utför vi alla typer av arbeten inom fasadtjänster i hela Stockholm, bland annat fasad renovering, fasadbyte, murning och putsning. Vår målsättning är att i alla våra möten med kunderna, skapa en långsiktig och nöjda kundrelation från uppstart på byggprojektet till ett lyckat färdigställt arbete. När vi träffar vår våra kunder går vi alltid igenom och fastställer en noggrann specifikation på vad du önskar få gjort och med kvalitetskrav! Inga jobb är för små eller för stora för oss. Kvalité Vi levererar arbete med hög kvalité som motsvarar kundens förväntningar. Noggrannhet Allt vi utför är noga genomtänkt och genomförs på ett noggrant och professionellt sätt. Hållbarhet Vi ser alltid till att använda material som är likvärdiga för att förlänga hållbarheten. Vi utför följande arbeten: Murning Putsning Kulturfasadarbeten Utvändiga målningar Renovering Gjutning Fasadtvätt Välkommen att kontakta oss för mer information! Kontaktperson: Naser Awel Email: naser@rissnemurochputs.se Telefon: 0739-89 20 91

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rissne mur och puts AB har utfört.

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Rissne mur och puts AB

Fasadrenovering

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Rissne mur och puts AB

Fasadrenovering

Referensjobb "Fleminggatan" utfört av Rissne mur och puts AB

Fleminggatan

Referensjobb "Putsning av fasad på Nytorgsgatan 2" utfört av Rissne mur och puts AB

Putsning av fasad på Nytorgsgatan 2

Referensjobb "Trikåfabriken i Hammarby" utfört av Rissne mur och puts AB

Trikåfabriken i Hammarby

Referensjobb "Åkersvägen" utfört av Rissne mur och puts AB

Åkersvägen

Referensjobb "Nedtagning av ställning" utfört av Rissne mur och puts AB

Nedtagning av ställning

Referensjobb "Nytorgsgatan 2" utfört av Rissne mur och puts AB

Nytorgsgatan 2

Referensjobb "Trappa" utfört av Rissne mur och puts AB

Trappa

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Rissne mur och puts AB

Fasadrenovering

Referensjobb "" utfört av Rissne mur och puts AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rissne mur och puts AB.

C

Större fasadrenovering

Jag anlitade Rissne Mur och Puts för en större fasadrenovering, (restaurering och putsning av tegelfogar, slätputsning av skorsten, byte och målning av fasadpanel, målning av sockel, läggning av marksingel), av min tegelvilla. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Under arbetets gång utökade projektets omfattning då jag själv valde till vissa arbeten. Jag fick då bra råd och vägledning av Naser, (projektansvarig). Tidsplanen hölls som helhet, (utökades dock något då jag valde vissa tilläggsarbeten). Jag kan varmt rekommendera Rissne Mur och Puts för sitt professionella och positiva bemötande, gedigna yrkeskunskap samt noggrannhet i arbetets utförande.

– CG (2022-09-26)

B

sprickor i putsad fasad på ett radhur

Bra utfört jobb. Dock stämde antalet arbetade timmar inte med det angivna i offerten.

– Bosse (2022-08-15)

A

Renovera betongtrappa och mur

Jag anlitade Rissne Mur & Puts för att renovera en trappa i betong som kommit snett på grund av sättningar i marken. Arbetet utökades sedan till att omfatta lagning och putsning av en mur mot grannfastigheten samt tätning av takränna och lagning av fasad på ett fristående garage. Den läckande takrännan orsakade att vatten rann ned mellan lättbetongväggen och fasadteglet vilket medförde frostsprängning av ett antal tegelstenar längst ned på väggen. Teglet är av en lite ovanlig sort med sandad yta som är svår att hitta på vanliga byggmarknader men Naser lyckades hitta en leverantör som hade exakt rätt tegel. Alla arbeten utfördes mycket professionellt och jag är väldigt nöjd med hur kommunikationen mellan oss fungerade. Jag ger dem en 5:a i betyg.

– Acke Wiberg (2022-05-05)

B

Fasadarbeten mm.

Jag anlitade Rissne Mur och Puts, Naser, för renovering och målning av två fasader av puts, renovering och byte till granit av entrétrappa samt renovering och finish av trä- och tegelpartier av entrén. Jag har anlitat Naser en gång tidigare och var då mycket nöjd med hans arbete och hur han hanterade när ytterligare behov som inte synts vid offertgivandet. Naser gav sin professionella syn och sedan kunde jag välja ett av flera alternativ och Nasers tilläggsofferter var alltid rimligt prissatta. Min erfarenhet denna gång både av ursprungsarbetet och när behov av tilläggsarbeten visade sig är lika positiv både när det gäller utförandet, tidplanen och prissättningen. Som helhet ger jag Rissne Mur och Puts, Naser högsta betyg och rekommenderar honom gärna till andra.

– Bo (2021-09-28)

N

Putslagningar

Naser är snabb och professionell, dessutom kommunikativ med en vilja att jag som kund ska bli nöjd.

– Niclas (2021-09-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...