Svante Odén Måleri AB

Bild av företag Svante Odén Måleri AB

Välkommen! - Vi utför allt inom måleri framförallt i Kungsbacka med omnejd men även i Varberg och Göteborgsområdet. - Utbildade, med över 30 års erfarenhet av yrket. - Fast pris eller timtidsdebitering. - 30% ROT-avdrag direkt på fakturan! - Noggranna, det är viktigt för oss att kunden blir riktigt nöjd. - Utför även mindre snickeri-arbeten. - Ring eller skicka e-post för personligt besök och fri offert. - Firman innehar F-skattesedel. - Följ oss på hemsidan och Facebook för bilder på tidigare utförda jobb mm.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Svante Odén Måleri AB har utfört.

Mästare

Före och efter målning - Omdöme och bild från en nöjd kund.

Jag fick hjälp med att måla om hela huset. Dels träfasaden, grunden, vissa dörrar samt trappräcket. Jobbet var verkligen fint och noggrant utfört. Innan offert skrevs gick vi igenom vad som behövdes göras och resonerade oss fram till bra lösningar. Så när offerten kom blev det inga överraskningar. Under tiden arbetet pågick hade vi en dialog kring vad som gjordes så allt kändes väldigt tryggt. Kände mig helt trygg med att lämna över detta arbetet i Svantes händer. /Gunilla

Fasadmålning

Tapetsering

Tapetserade med 140 cm breda våder

Godhems Gård

Repost från @godhem_1855 STORA SALEN - Nu har äntligen salen fått sig en behövlig uppfräschning ✨ Tapeter från duktiga @emma_von_bromssen och @langelid_vonbromssen , och en hel del ny färg på tak, foder, socklar och dörrar. En vecka tog det från start till slut (med hjälp av @odensmaleri då 🤗) och OJ vad gött det är med lite kortare snabba projekt ibland 🥂

Nymålat hus!

Fasadtvätt

Åsa tvättar hus!

Målat om huset

Lagom stort hus att måla!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svante Odén Måleri AB.

U

Fasadmålning

Mycket nöjd

– Ulf (2024-05-17)

Å

Målade tak, väggar och element samt satte upp fondtapet i vårt kök

Vid vårt första möte presenterade vi våra önskemål som Svante Odén beaktade och gav oss förslag på alternativa lösningar. När vi bestämt oss fick vi en offert som vi accepterade. Svante och hans medarbetare arbetade mycket systematiskt och effektivt och kommunicerade hela tiden med oss om det fanns några frågetecken. Om vi behöver göra fler dylika arbeten i vårt hem skulle vi absolut välja Svante Odéns Måleri och vi kommer att rekommendera honom till våra vänner och bekanta.

– Åsa (2024-02-29)

G

Måla om huset

Jag fick hjälp med att måla om hela huset. Dels träfasaden, grunden, vissa dörrar samt trappräcket. Jobbet var verkligen fint och noggrant utfört. Innan offert skrevs gick vi igenom vad som behövdes göras och resonerade oss fram till bra lösningar. Så när offerten kom blev det inga överraskningar. Under tiden arbetet pågick hade vi en dialog kring vad som gjordes så allt kändes väldigt tryggt. Kände mig helt trygg med att lämna över detta arbetet i Svantes händer.

– Gunilla (2023-12-13)

G

Mycket väl utförd ommålning av mitt hus

De arbetade snabbt och var mycket noggranna.

– Gunilla (2023-11-03)

L

Måla & tapetsera vardagsrum och kök

Jag fick hjälp med att tapetsera och måla vardagsrummet och måla köket. Jag är mycket nöjd med resultatet och bemötandet. Fick veta kvällen innan när han skulle dyka upp nästa dag. Kände mig mycket trygg med Svante och kan varmt rekommendera honom!

– Linn (2023-09-21)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt