Om BraByggare

BraByggare hjälper byggföretag att hitta bra byggprojekt och beställare att hitta bra hantverkare. Företaget grundades 2006 och under 2012 blev Villaägarnas Riksförbund vår huvudägare. Sedan 2016 ägs vi till 50 % av Beijer Byggmaterial AB.

BraByggare förmedlar kontakten mellan beställare och hantverkare. Beställare skriver in förfrågningar på BraByggare.se och får upp till 6 svar från hantverkare som önskar jobba med det aktuella jobbet. Vi kvalitetssäkrar alla medlemsföretag för att göra det tryggare för beställaren. Företagen har profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb för att på ett bra sätt marknadsföra sina tjänster.

Är du hantverkare kan du enkelt och effektivt hitta uppdrag som passar din sökprofil där du vill jobba geografiskt. Du väljer själv din sökprofil (kategorier och kommuner) och får meddelanden om nya uppdrag via mail. Du väljer själv vilka förfrågningar du vill besvara och du kan också marknadsföra ditt företag med snygga referensjobb och bra kundomdömen via din profilsida på tjänsten.

Vi som är grundare till BraByggare är personer med bakgrund både som beställare och leverantör av dessa tjänster. Vi har skapat tjänsteinnehållet på basis av de egna erfarenheter vi har inom området och de funktioner vi själva skulle vilja se för att den här marknaden ska fungera ännu bättre. Om du har egna idéer på hur vi ytterligare kan förbättra vårt erbjudande eller om du av någon annan anledning vill komma i kontakt med oss så kontakta oss gärna.

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...