Om Villaägarna

Villaägarna är en av våra huvudägare som skapar nytta för sina medlemmar och arbetar för bättre villkor för alla Sveriges småhusägare. Förbundets vision är att alla ska kunna förverkliga sina småhusdrömmar. Villaägarna har ca 300 000 medlemshushåll.  Genom vårt samarbete godkänner även Villaägarna de hantverkare som klarar BraByggares strängaste kvalitetskrav. Det ger dig trygghet då du ska välja hantverkare.

Villaägarna arbetar för bättre villkor för alla Sveriges småhusägare. Som medlem får du gratis rådgivning i samband med byggprojekt, både byggrådgivning och juridik om det skulle behövas. De tillhandahåller även Tidningen Villaägaren och mycket annat. Gör som 300 000 andra villaägare, bli medlem du också.

Därför ska du vara medlem i Villaägarna

Medlemskapet sparar tid, pengar och ger många andra bra fördelar för dig som bor i villa eller som ska bygga och renovera. Vi erbjuder allt från kostnadsfri rådgivning, förmåner och vi jobbar ständigt för bättre boendevillkor för dig som småhusägare.

Läs mer om medlemskap i Villaägarna här.

Köp Villaägarpaketet – 395kr

  • Gratis byggrådgivning
  • Upp till 30% medlemsrabatt byggvaror, färg, tapeter m.m.
  • Juridisk rådgivning i händelse av tvist
  • Tidningen Villaägaren under hela 2019

Du betalar bara 395 kr för hela 2019.

Bli medlem och köp Villaägarpaketet här!

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...