Om Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB är en av våra huvudägare och är en av Sveriges största byggvarukedjor och finns över hela landet. Till kundgrupperna hör både större och mindre byggföretag men också privata konsumenter. Beijer Byggmaterial har allt under ett tak och erbjuder lösningar och rådgivning kring byggprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Beijer Byggmaterial logga

Beijers affärsidé

Beijer ska till företagskunder erbjuda lösningar kring byggprodukter som leder till att öka deras konkurrenskraft på marknaden. Till konsumentkunder ska vi erbjuda kunskap i form av rådgivning, samt breda och konkurrenskraftiga byggrelaterade lösningar.

Allt från grund till nock

Vi har allt under ett tak: kunskap, sortiment och en vilja att hjälpa till. Vår prisidé är väldigt enkel: låga priser, men inte till vilket pris som helst. Oavsett pris ska du alltid kunna lita på att vi aldrig tummar på kvaliteten.

Ett kunnande för alla

Från en handelsbod i 1800-talets Malmö till dagens moderna Beijerbutiker kan steget tyckas långt. Men redan då fanns tänket att tillhandahålla bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Tack vare att vi sedan dess jobbat så mycket med och för branschproffs, kan vi erbjuda ett unikt kunnande för alla byggare därute. Vi finns både för proffset som “kan allt” och för dig som är glad hemmafixare. Därför är vi stolta över att ni är så många som väljer oss.

Bygg hela vägen med oss

Allt från golv till nock, från ytterdörr till friggebod, från altan till innergolv. Oavsett vad du behöver hittar du det förhoppningsvis på våra butikshyllor. Vi har både välkända produkter och egna prisvärda märken. Och om du vill följer vi dig gärna genom hela byggprocessen. Kanske behöver du hjälp med hemtransport av varor, tips om finansiering eller bara smarta byggråd? Vi har allt under ett tak: kunskap, sortiment och en vilja att hjälpa till.

Välutbildad personal

När du kontaktar oss ska du alltid få proffsig och kunnig hjälp, oavsett om du ska bygga ett helt hus eller bara köpa lite skruv. Utnyttja att vi har en av den kunnigaste personalstyrkan i branschen! Ingen fråga är för krävande, dum eller konstig. Vi finns på plats för att du ska kunna känna trygghet i ditt byggande.

Läs mer om Beijer och aktuella erbjudanden