Lye Bygg AB

Bild av företag Lye Bygg AB

Välkomna till våran sida. Vi är ett byggföretag som utför dom flesta arbetena inom bygg, vi har även en egen grävmaskin, så vare sig det gäller markarbeten eller mindre renoveringar till hela hus så hjälper vi er hela vägen. Vi är specialister på att ta hand om hela projekt(totalentreprenader), detta för att underlätta för beställaren under hela processen. Våran ledstjärna är att hela tiden sträva efter att leverera precis det kunden har beställt. Våra utbildningar innefattar bland annat: Säker grund, system för dräneringar. http://www.fuktsparrteknik.se/certifierad_entreprenoer Certifierad trähusbyggare enligt Sitac Bas P och U VA Gotland

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lye Bygg AB har utfört.

Wc/Dusch

Renovering av dusch i en sommarstuga

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lye Bygg AB.

J

Bastustuga attefalls

Vi fick ett seriöst bud på en riktig bastubyggnad med relaxavdelning, men budgeten sprack på en gång. Eftersom vi hade andra projekt på gång och fick en bra kontakt med byggmästaren så fick Lye Bygg ta hand om fasadrenoveringen istället, då det var lika akut. Tilläggsisolering, nya fönster och ny panel, allt klart på ett par veckor. Snabbt, enkelt och rätt. Bastun får vänta...

– JN (2016-11-06)

H

2x Plintgrund samt anläggning uppställningsplats bilar samt VA-el gräv.

Lye Bygg AB anlitades till att utföra grund-/markarbeten och uppföra stora delar av nybyggnation av ett sommarhus (jag byggde själv kök och en del interiör). Lye Bygg AB genomförde detta på ett föredömligt sätt. Då jag inte kunde närvara mer än vid några tillfällen vid byggprocessen var tilliten till entreprenören a & o, vilket jag anser Lye Bygg levde upp till mer än väl. En god kommunikation, kvalitet i genomförande och kundförståelse samt trygghet i avtalsprocessen är andra signum. Jag kan med gott omdöme rekommendera Lye Bygg AB!

– Henrik Esperi (2016-04-14)

A

Rivning av golv och utgrävning

Ett proffsigt och mkt kunnigt företag som gav oss viktig övergripande rådgivning och rekommendation för bästa resultat. Lyhördhet för kundens behov i kombination med ett tydligt ansvarstagande för ett väl utfört arbete, fantastiskt! Uppdraget slutade med att ny bottenplatta gjöts, istället för marksingel. Därtill mkt välgjord slipning av golven för att behålla ett öppet betonggolv. Jag vill starkt rekommendera detta företag för sin kompetens, för sin kvalité på utfört jobb och en seriös inställning, både till jobbet och till kunden. Jag är supernöjd!

– Anna Nilsson (2015-11-04)

J

Byte av yttertak samt diverse småjobb.

Bra dialog med Ronnie som gjorde att man fick saker förklarat för sig under arbetet som gjorde att man kände sig trygg under hela entreprenaden.

– Jakob Hansson (2015-05-18)

P

Fritidshus Ljugarn

Har utfört mark- och grundarbeten i samband med nybyggnation av villa i Ljugarn. Ronny Johansson, Lye Bygg, har varit en positiv erfarenhet. Efter gemensam utformning av offert har arbetet utförts inom avsatt tid, till avtalad kostnad och med stipulerad kvalitet, enligt kontrollansvarig. Ronny har även på ett proffsigt sätt förändrat och anpassat arbetet, jämfört med ursprunglig offert, när nya lösningar krävts.

– Peter Larsson Ängsarvevägen Ljugarn (2015-05-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt