Ursus mark & bygg AB

Ursus mark & bygg är idag en firma som bedriver enteprenadarbeten inom kärnverksamheten mark & anläggning samt bygg. Vi är verksamma i regionerna runt Stockholm- Södertälje- Järna och våra kunder utgörs främst av privatpersoner men även av företag. Kärnverksamheten är markanläggning, husgrunder, plattläggningar, tomtplaneringar, byggarbeten, rivningsarbeten, snickeri men sträcker sig vidare till andra arbeten såsom utbyggnader och reparationer, mursättning. Vi utför olika typer av markarbetstjänster i samband med nyproduktion och ombyggnation och åtar oss alla olika entreprenadformer. Beroende på vad som krävs för jobbet, så utför vi tjänster i maskin och/eller manuellt. Många års erfarenhet gör att vi kan garantera ett väl utfört arbete!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ursus mark & bygg AB har utfört.

Trappor och mur Tullinge

Trappor och mur

Uterum och altan

Uterum och altan i Skogås sommaren 2016

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ursus mark & bygg AB.

J

Gjutning av garagegrund, 32 kvm

Vi beställde en enkel garageplatta och fick ett toppenjobb av grabbarna på Ursus. Det gick snabbt och helt enligt överenskommelse. De slet hårt i regn och blåst.

– Johan (2019-11-20)

F

Markarbete samt gjutning av platta för pool

Trevligt bemötande, relevanta priser, tar hand om oförutsedda problem, och gör ett utmärkt jobb, de gjorde markarbeten, gjöt platta och utförde stenläggningsarbeten hos oss, jag rekommenderar Ursus utan reservationer. Jag kan nås på fredrik@widell.net om mer information önskas.

– Fredrik Widell (2016-12-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...