Hans-Åke Anlägg och Bygg Service

Hej och Välkommen till HÅAB SERVICE, Mitt namn är Hans och jag driver Hans-Åke Anlägg och Bygg Service som riktar sig till både privatpersoner och företag. Jag strävar alltid efter att ge kunden en bra och snabb service vid såväl små som stora projekt. Min målsättning är att för varje åtagande att få nöjda och återkommande kunder. Till alla kunder, såväl privatpersoner som företag, utförs ombyggnads- och renoveringsarbete samt diverse trädgårdsarbete. Min service: Renovering och ombyggnad Målar, Tapserar Lägger golv River samt reser nya väggar River ut och sätter in nytt kök Hör gärna av er med frågor gällande just erat projekt. Med vänlig hälsning, Hans-Åke Åhlén 070-207 93 59 info@haabservice.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Hans-Åke Anlägg och Bygg Service har utfört.

Referensjobb "Före/efter" utfört av Hans-Åke Anlägg och Bygg Service

Före/efter

Före/efter

Referensjobb "Köksmontage" utfört av Hans-Åke Anlägg och Bygg Service

Köksmontage

Köksmontage

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hans-Åke Anlägg och Bygg Service.

M

Innerväg med dörr

Uppbyggnad av innerväg och målning. Hans gjorde ett ypperligt jobb. Noggrann och kunnig. Rekommenderas varmt och kommer vara vårt självklara val för framtida projekt.

– Mats (2016-06-09)

S

Trädäck och montering av uterum

Vi är mycket nöjda med arbetet! Framför allt var det lätt att komma överens. Vi fick bra förslag på lösningar som sedan genomfördes på utsatt tid och till full belåtenhet. Vi hade inte kunnat föreställa oss hur bra det skulle bli!

– Sirpa och Kjell (2016-06-07)

Riva innervägg till kattvind och montera skjutdörrar

Hans-Åke byggde om en kattvind till en garderob och satte dit skjutdörrar åt oss. Vi diskuterade efter hand hur vi ville ha det och et blev bra. Vi är nöjda med resultatet och bemötandet från honom, speciellt uppskattades att han alltid dök upp på angiven tid och att han var lätt att få tag på. Den enda gången han var sen pga trafiken så ringde han och berättade det.

K

Rivning av innervägg (gips, stålkonstruktion).

Hans-Åke Åhlen är noggrann i sitt arbete, kommer när man avtalat och är flexibel samt snabb. En pålitlig firma som vi gärna anlitar igen!

– Kristina Palmenäs & Sven-Eric Lindberg (2015-11-21)

E

Renovering av tvättstuga

Jag har anlitat Hans-Åke Åhlén till att renovera min tvättstuga som var tråkig. Jag fick många goda råd om hur man skulle kunna göra om den. Arbetet utfördes med mycket gott resultat. Det var noggrant gjort och under hela ombyggnaden hölls det rent och snyggt runt omkring. Priset och tiden hölls vad som var lovat. Jag kan varmt rekommendera Hans-Åke Åhlén.

– Eva S (2014-11-27)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...