Ahlkvist Bygg & Service

Välkommen till Ahlkvist Bygg & Service KONTAKT JOAKIM AHLKVIST E-MAIL joakim@ahlkvistbygg.se AHLKVIST BYGG & SERVICE Uppegårdsvägen 49. 43838 Landvetter TELEFON +46 739 48 01 96

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ahlkvist Bygg & Service har utfört.

Referensjobb "Trappa" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Trappa

En nöjd husägare, men en ännu nöjdare hyresgäst, som nu kan gå upp till andra våning helt själv. Blev bra tycker vi.

Referensjobb "Ny plåtfasad" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Ny plåtfasad

Ny plåtfasad uppsatt runt hela huset. Fönster blev i samband med detta utflyttade för att få ett finare helhetsintryck av fasaden. För att inte tumma på säkerheten monterades det dit en brandstege i aluminium. Sedan gjorde vi en ny altan samt balkong i tryckimpregnerat furu när vi ändå var på gång.

Referensjobb "Altan samt balkong i tryckimpregnerat furu" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Altan samt balkong i tryckimpregnerat furu

Ny plåtfasad uppsatt runt hela huset. Fönster blev i samband med detta utflyttade för att få ett finare helhetsintryck av fasaden. För att inte tumma på säkerheten monterades det dit en brandstege i aluminium. Sedan gjorde vi en ny altan samt balkong i tryckimpregnerat furu när vi ändå var på gång.

Referensjobb "Fasadbyte och målning" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Fasadbyte och målning

Fasadbyte och målning i Norra Ligården. Tanken var att byta fasad på ett av hushållen, men då vi precis byggt klart ställningen kom grannen och frågade om vi kunde göra dennes också. Självklart så löste vi det.

Referensjobb "Fönsterbyte" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Fönsterbyte

Fönsterbyte i Berglärkan Västra Frölunda. Specialbeställda måttanpassade fönster ifrån #villafönster #villafonster Otroligt fina fönster och stort yrkeskunnande ifrån denna fönstertillverkaren. Kunden ville i samband med fönsterbytet också byta ut sin träpanel vilket vi gjorde.

Referensjobb "Utbyggnad" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Utbyggnad

En liten utbyggnad vi gjorde då kund ville ha en något större hall.

Referensjobb "Fasadbyte" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Fasadbyte

Fasadbyte avklarat. (2019) Vi satte in nya fönster, och målade även fasaden i samband med detta. En fin villa som nu blivit ännu finare tycker vi.

Referensjobb "Fasadbyte" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Fasadbyte

Fasadbyte i Berglärkan Västra Frölunda. Målning samt fönsterbyte till 3-glas.

Referensjobb "Golvläggning i tvättstuga" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Golvläggning i tvättstuga

Golvläggning i tvättstuga. Kornknarrsgatan Göteborg.

Referensjobb "Nya fönster samt altandörrar" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Nya fönster samt altandörrar

Ditsättning av nya fönster samt altandörrar ute i Tuve, Göteborg.

Referensjobb "Fasadbyte och målning" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Fasadbyte och målning

Fasadbyte och målning på gavel i Berglärkan, Västra Frölunda. Målning av framsida. Byte av panel på förråd samt målning. Ditsättning av ny ytterdörr med sidoljus och ny förrådsdörr.

Referensjobb "Fasadbyte och målning" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Fasadbyte och målning

Byte av panel på förråd samt målning.

Referensjobb "Kök" utfört av Ahlkvist Bygg & Service

Kök

Kök som revs och byggdes om. Västra Frölunda, Göteborg. Taksänkning med infällda Led-spottar. Ditsättning av två nya fönster. Kakelsättning samt montering av vitvaror. Köket kommer ifrån Ikea

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ahlkvist Bygg & Service.

M

Bort med hängtegel ny träfasad och nya fönster

Väldigt nöjda med hur allt blev • inklusive tilläggsarbeten. Killarna var väldigt kunniga och trevliga och vi kommer vända oss till dem igen . Bra kvalitet på jobbet. De var noga med detaljer och huset blev jättesnyggt. Offererat pris hölls. Rekommenderas varmt.

– Mikael och Veronica Back (2022-08-02)

K

Byte av fasad, renovering av balkong samt byggnation av terrass

Mitt 50-talshus behövde renoveras, och under året har Ahlkvist Bygg&Service hjälpt till med lite olika saker, bland annat fasadbyte, byte/flytt av fönster, renovering av en balkong samt byggnation av en riktigt rejäl, stadig och bra terrass. Arbetet har gått fint, tidplaner har hållits, och de har varit flexibla och löst problem på ett jättebra sätt. Vid arbetet slut återställde de efter sig. De är lätta att samarbeta med och kommunikationen har varit tydlig. Jag helnöjd, rekommenderar dem varmt, och vill gärna anlita dem igen när det blir dags för nästa projekt.

– Kim P (2020-12-15)

O

Träpanel samt fönsterbyte mm

Anlitade Ahlqvist bygg för byte av träpanel inklusive nya fönster på en fasadsida. Vi blev mycket nöjda med deras arbete och har därefter anlitat dem för att gipsa väggar/tak samt nya lister/foder i vardagsrum (de hade även entreprenadansvar och skötte kontakt med målare och elektriker) och sedan ytterligare ett byte av träpanel plus fönster på annan fasadsida. De är lätta att kommunicera med och håller tider/priser som överenskommet.

– Olof (2020-12-15)

P

Nytt kök

Jag anlitade Ahlqvists Bygg nu i våras till ett nytt kök. Fungerade väldigt bra både med jobbet och hur lång tid vi pratat om att det skulle ta. Dom löste även elektriker och VVS samt målning bra via samarbetspartners och även dom var bra och höll tiderna som var bestämda. Kan absolut rekommendera dom. Var även lätta att prata med och bolla olika lösningar under arbetets gång.

– Pierre (2020-11-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...