Ahlkvist Bygg & Service

Bild av företag Ahlkvist Bygg & Service

Välkommen till Ahlkvist Bygg & Service KONTAKT JOAKIM AHLKVIST E-MAIL joakim@ahlkvistbygg.se AHLKVIST BYGG & SERVICE

📍 Uppegårdsvägen 49. 43838 Landvetter 📞 TELEFON +46 739 48 01 96 Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ahlkvist Bygg & Service har utfört.

Små jobb är också roliga

Altanbygge

Tillbyggnad entré, samt en balkong på taket.

Trappa

En nöjd husägare, men en ännu nöjdare hyresgäst, som nu kan gå upp till andra våning helt själv. Blev bra tycker vi.

Ny plåtfasad

Ny plåtfasad uppsatt runt hela huset. Fönster blev i samband med detta utflyttade för att få ett finare helhetsintryck av fasaden. För att inte tumma på säkerheten monterades det dit en brandstege i aluminium. Sedan gjorde vi en ny altan samt balkong i tryckimpregnerat furu när vi ändå var på gång.

Altan samt balkong i tryckimpregnerat furu

Ny plåtfasad uppsatt runt hela huset. Fönster blev i samband med detta utflyttade för att få ett finare helhetsintryck av fasaden. För att inte tumma på säkerheten monterades det dit en brandstege i aluminium. Sedan gjorde vi en ny altan samt balkong i tryckimpregnerat furu när vi ändå var på gång.

Fasadbyte och målning

Fasadbyte och målning i Norra Ligården. Tanken var att byta fasad på ett av hushållen, men då vi precis byggt klart ställningen kom grannen och frågade om vi kunde göra dennes också. Självklart så löste vi det.

Fönsterbyte

Fönsterbyte i Berglärkan Västra Frölunda. Specialbeställda måttanpassade fönster ifrån #villafönster #villafonster Otroligt fina fönster och stort yrkeskunnande ifrån denna fönstertillverkaren. Kunden ville i samband med fönsterbytet också byta ut sin träpanel vilket vi gjorde.

Utbyggnad

En liten utbyggnad vi gjorde då kund ville ha en något större hall.

Fasadbyte

Fasadbyte avklarat. (2019) Vi satte in nya fönster, och målade även fasaden i samband med detta. En fin villa som nu blivit ännu finare tycker vi.

Fasadbyte

Fasadbyte i Berglärkan Västra Frölunda. Målning samt fönsterbyte till 3-glas.

Golvläggning i tvättstuga

Golvläggning i tvättstuga. Kornknarrsgatan Göteborg.

Nya fönster samt altandörrar

Ditsättning av nya fönster samt altandörrar ute i Tuve, Göteborg.

Fasadbyte och målning

Fasadbyte och målning på gavel i Berglärkan, Västra Frölunda. Målning av framsida. Byte av panel på förråd samt målning. Ditsättning av ny ytterdörr med sidoljus och ny förrådsdörr.

Fasadbyte och målning

Byte av panel på förråd samt målning.

Kök

Kök som revs och byggdes om. Västra Frölunda, Göteborg. Taksänkning med infällda Led-spottar. Ditsättning av två nya fönster. Kakelsättning samt montering av vitvaror. Köket kommer ifrån Ikea

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ahlkvist Bygg & Service.

J

Byte av 8st vridfönster+ 1st fast fönster + ytterd

Trevliga och kunniga snickare. Tilläggsarbete löstes på bra sätt och redovisades på fakturan som f.ö. väl stämde med offerten. Bara gott att säga om Joakim och Michael.

– Janne (2024-05-21)

J

Inspektera fasad och byta där det behövs

Mycket tydliga kommunikativt. Alltid i tid. Slutlig kostnad i linje med offert

– Johan Öhln (2023-10-06)

E

PANELBYTE

Professionella i sitt hantverk och lätta att kommunicera med. Håller lovade tider.

– Ewon (2023-05-02)

M

Bort med hängtegel ny träfasad och nya fönster

Väldigt nöjda med hur allt blev • inklusive tilläggsarbeten. Killarna var väldigt kunniga och trevliga och vi kommer vända oss till dem igen . Bra kvalitet på jobbet. De var noga med detaljer och huset blev jättesnyggt. Offererat pris hölls. Rekommenderas varmt.

– Mikael och Veronica Back (2022-08-02)

K

Byte av fasad, renovering av balkong samt byggnation av terrass

Mitt 50-talshus behövde renoveras, och under året har Ahlkvist Bygg&Service hjälpt till med lite olika saker, bland annat fasadbyte, byte/flytt av fönster, renovering av en balkong samt byggnation av en riktigt rejäl, stadig och bra terrass. Arbetet har gått fint, tidplaner har hållits, och de har varit flexibla och löst problem på ett jättebra sätt. Vid arbetet slut återställde de efter sig. De är lätta att samarbeta med och kommunikationen har varit tydlig. Jag helnöjd, rekommenderar dem varmt, och vill gärna anlita dem igen när det blir dags för nästa projekt.

– Kim P (2020-12-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt