Hjälmareken Bygg AB

Välkommen till Hjälmareken bygg AB. Vi utför alla typer av jobb inom bygg, och även stenläggning. Välkommen att kontakta mig.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hjälmareken Bygg AB.

R

Byta golv i friggebod och rikta upp huset

Bra och gediget jobb, vad det verkar. För överenskommet pris, på överenskommen tid. Kommunikationen kunde ha varit snabbare, men alla frågor besvarades.

– Roland (2020-03-23)

T

Utbyggnad av isolerad hall

Snabbt och välgjort arbete. Inga långa väntetider. Allt flöt på jättebra, dessutom var killarna jättetrevliga och kom med förslag som gjorde att resultatet blev bättre.

– Thorbjörn Hammenfors (2018-09-05)

S

Staketbygge

Vi och vår granne fick hjälp med bygge av ett staket. Snabb och lätt kontakt, bra och snabbt utfört och till ett bra pris. Vi är nöjda och kan rekommendera detta företag.

– SB (2018-06-25)

P

Staket runt tomten

Snabbt och smidigt, bra utfört!

– Petrigatan (2018-03-06)

K

Renovering av kombinerad tvättstuga och badrum.

Jag har anlitat Hjälmareken Bygg AB för diverse renovering bland annat ett helt badrum, hall och köksgolv. De har också varit här och målat huset utvändigt. Är väldigt nöjd både med samarbetet och renoveringen så jag rekommenderar denna firma med varm hand.

– Katarina Skoog (2017-08-10)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...